persoonlijk

PERSOONLIJK

PERSOONLIJK

Wij zijn … Groot geworden door het bouwen van relaties. Niet alleen leverancier maar ook Partner. Zonder dure woorden en met een West-Friese mentaliteit.

INNOVATIEF

INNOVATIEF

Specialisten met een enorme passie en nieuwsgierigheid naar nieuwe producten. En kan niet? Bestaat niet!

DUURZAAM

DUURZAAM

We kennen en némen onze verantwoordelijkheid door duurzaam en maatschappelijk te ondernemen. In producten en diensten, maar zeker ook in de relaties die we aangaan.


over ons

UW IT-PARTNER MET MEERWAARDE


Vanuit onze thuisbasis in Zwaagdijk-Oost, helpen we u graag bij het inrichten en beheren van uw ICT-omgeving. Daarin zijn we een betrouwbare partner met meerwaarde. Niet alleen omdat we de laatste technologische ontwikkelingen op de voet volgen, maar ook omdat we kiezen voor duurzaamheid.


Het is onze missie bewust stappen te maken
richting een wereld met duurzame automatisering.

Het is onze missie te zorgen voor de juiste vertaling van IT naar het vakgebied van onze klant. Dit kan zijn in het bedrijfsleven, voor overheidsinstellingen, of in het onderwijs. Wij volgen altijd de laatste ontwikkelingen, luisteren naar de wensen van de klant en komen met oplossingen die het best passen. Samen met onze klanten en partners nemen we bewust stappen richting een wereld met duurzame automatisering. Bel 0228 – 59 40 80 voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers helpen u graag.


Lees hier onze Algemene voorwaarden.


De naam ICTWaarborg staat niet voor niets
Vitasys is een gecertificeerd IT bedrijf. Lees hier de 7 zekerheden van ICT Waarborg


 

AGENDA IT-ontwikkelingen volgen?
BEKIJK ONZE AGENDA

Cases