Benut je werkdag optimaal!

Bij Vitasys streven we altijd naar innovatie met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en de Lenovo ThinkSmart View past daar perfect in!

Lenovo’s ThinkSmart View Teams Display is een smart device dat samen met je pc werkt om al je administratieve taken uit te voeren. In samenwerking met Microsoft heeft Lenovo dit eerste apparaat in zijn soort gemaakt om de bronnen van je pc vrij te maken. Met een sfeervol touchscreen met de bekende Cortana* spraakgestuurde slimme assistent, biedt het Teams Display een speciaal all-in-one-apparaat dat chats, oproepen, voicemail, videovergaderingen, planning en meer afhandelt. Je kunt het zien als je persoonlijke productiviteitsassistent voor de werkplek.

Haal meer uit je dag dan ooit

Je pc heeft beperkte mogelijkheden voor multitasken. Laat het ThinkSmart View Teams Display de samenwerkingsaspecten en administratieve aspecten afhandelen. Het apparaat is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en is ontworpen voor een betrouwbaar, always-on gebruik. De intuïtieve touchscreeninterface, waar je met een aanraking een vergadering in Microsoft Teams kunt starten, zorgt ervoor dat er geen vertragingen meer zijn. Zie je productiviteit toenemen!

Vergader effectiever

Samenwerking is een fluitje van een cent met de mogelijkheid voor spraakopdrachten via ThinkSmart View Teams Display. Gebruik het om (video)gesprekken te voeren zonder het werk te beïnvloeden dat op je pc wordt uitgevoerd. Je kunt genieten van een helder geluid in privacy-instellingen dankzij de krachtige, ingebouwde microfoons en luidsprekers. Zo kun je effectiever vergaderen en staat de besproken inhoud centraal. Of gebruik het in het openbaar met de optionele ThinkPad X1-hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking.

Bied de moderne werknemer de juiste tools

Het mooie, gebruiksvriendelijke ontwerp van de ThinkSmart View is geschikt voor allerlei soorten kantoren, ook als je thuis* werkt. Dit apparaat is flexibel genoeg voor gebruik op flexplekken en als openbare telefoon, bijvoorbeeld in telefooncabines en andere gedeelde ruimtes. Er zijn toekomstige updates gepland voor de implementatie van handige functies zoals chat, het delen van bestanden en meer. Bovendien heb je met de ThinkSmart Manager-console al meer controle en een beter zicht op deze en andere apparaten, met realtime toegang op afstand. Nu kun je ze onderweg beheren met de mobiele app ThinkSmart Manager.

Houd persoonlijk werk privé

cameraschuifje en dempknop voor de microfoon beschermen je. Je kunt niet worden gezien of gehoord als je dat niet wilt. Als je het scherm niet gebruikt, blijft het vergrendeld met een viercijferig persoonlijk identificatienummer (PIN). En wanneer het via Bluetooth aan je systeem is gekoppeld®, wordt het samen met je pc vergrendeld.

Service op maat voor maximale resultaten

Smart Office Professional Services van Lenovo, beschikbaar tegen een aanvullende vergoeding, biedt service op maat voor het Smart Office-assortiment, zodat je alles kunt halen uit deze geavanceerde samenwerkingsoplossingen. ThinkSmart View wordt geleverd met Premier Support-services met de volgende beperkingen: Premier Support-ondersteuning voor ThinkSmart View wordt geleverd met depotservice in plaats van service op locatie; het komt niet in aanmerking voor prioriteitstelling van onderdelen en arbeid voor werkverzoeken en komt niet in aanmerking voor de Lenovo Service Connect-portal.