Vitasys trotse partner van Lenovo

Vitasys is trotse Gold partner van Lenovo. Bij Lenovo streven ze er elke dag naar om slimmere technologie naar iedereen te brengen. Dat komt voort uit de overtuiging dat het leggen van de beste technologie in de handen van meer mensen leidt tot betere ideeën en oplossingen voor alle uitdagingen. Nu is meer dan ooit de waarde van de juiste technologie te zien, of het nu een medisch onderzoeker is die aan een vaccin werkt, een leraar die een klas online leidt, of personen die thuis het internet gebruiken om hun werk te doen. Technologie speelt een sleutelrol in het helpen aanpakken van actuele uitdagingen.

Bij Vitasys koop je de nieuwste Lenovo laptops, computers, dockingstations, schermen en andere  accessoires tegen een goede prijs en met de beste service.

Ons Gold partnership houdt in dat wij alle kennis in huis hebben om jou van een deskundig advies te voorzien. Niet alleen voor gebruik in het onderwijs, maar ook voor MKB en overheidsinstellingen.

Als expert adviseren wij jou graag op het gebied van Lenovo producten. Wil je weten wat Lenovo voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je vragen over de vele verschillende Lenovo producten? Neem dan zeker contact met ons op!