ONZE KRACHT:
ADVIES, BEHEER EN BEVEILIGING

Vitasys kenmerkt zich als een flexibel en dynamisch ICT bedrijf en stelt zichzelf als doel om de beste automatiseerder van West-Friesland te zijn. Door onze kennis en flexibiliteit zijn wij in staat om een gedegen en duidelijk advies te geven voor ieder automatiseringsvraagstuk. Wij bieden een prettige en informele werksfeer met voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei.

Mogen we u mailen?

Hidden

Getuigenissen

Een bedrijf met goede service en kwaliteit. Maar ook een maatschappelijke ondersteuning voor verenigingen en organisaties in de regio.

Robert Gieling:
Service Adviseur | Stokman Renault & Dacia

Snelle directe communicatielijnen en een meedenkende oplossings- en klantgerichte houding maakt dat wij de samenwerking met Vitasys als zeer positief ervaren.

Ineke Bartholomée:
ID Stijl | VastGoed styling

Vitasys beheert al jaren mijn gehele IT-omgeving. De ideale oplossing: ’Vitasys Rust’. Een Managed IT Service om alles up-to-date te houden. Tegen een bijzonder aangenaam tarief. Zo heb ik er geen omkijken naar en ben ik ervan verzekerd dat alles werkt zoals het moet. Vitasys leverde tevens een narrowcasting-oplossing en camera’s t.b.v. pand-beveiliging.

Michel Doorn:
Directeur | Michel Doorn Rioolservice

We hebben de eerste circulaire laptop inmiddels in gebruik en de gebruiker is zeer tevreden. Ziet er top uit en werkt dus ook super.

Mark de Groot:
Regiomanager | Stichting Noppes IJmond