Whitepaper: duurzame werkplek

Hoe duurzaam is uw werkplek?

Welkom bij Vitasys, als duurzame IT partner helpen wij u graag op weg. Dat duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is binnen het bedrijfsleven spreekt voor zich. Net als oog hebben voor mens en milieu. Maar hoe geeft u nu écht vorm en inhoud aan duurzaamheid binnen organisaties en bedrijven?

Er zijn op dat gebied zoveel keuzes en afwegingen te maken. Ook in het aanbod aan automatisering en apparatuur voor de werkplek. Gaat u bij vernieuwing weer voor nieuw of heeft u al nagedacht over refurbished, remanufactured of recycled? Wat is het verschil? En hoe weet u wat de beste keuze is?

Ontdek hoe een duurzame werkplek toegevoegde waarde kan opleveren:

  • verlaagt automatiseringskosten
  • bespaart kosten voor huisvesting
  • creëert meer bewustzijn en betrokkenheid onder medewerkers
  • verhoogt de flexibiliteit van organisaties
  • verlaagt de Carbon Footprint
  • versterkt imago naar klanten

 

Maak automatisering onderdeel van uw duurzaamheids-doelstelling en download nu de whitepaper.

Download hier de whitepaper

whitepaper hoe duurzaam is uw werkplek

Geen compromis
Wij accepteren geen compromis op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om de technologie waar ons bedrijf op draait. En dat zullen we ook nooit van onze klanten vragen

Onze circulaire laptops zijn uniek. Circulaire laptops zijn de topproducten uit het assortiment van merken als HP en Lenovo. Modellen die een volledig proces van remanufacturing doorlopen.

Remanufacturing is geen compromis, maar een proces om te komen tot de kwaliteit van een nieuwe laptop, met meerwaarde.

LEES MEER

VITASYS|2025 DUURZAAM EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De onderneming van de toekomst is zich niet alleen bewust van zijn omgeving, duurzaam en circulair, maar is vooral ook sociaal en maatschappelijk betrokken. Dit is wat wij willen en moeten zijn om waarde te kunnen blijven toevoegen aan onze maatschappij. Hiervoor hebben wij het programma Vitasys|2025. Binnen dit programma werken wij aan Duurzaamheid en MVO en zetten wij een stip op de horizon.