Intensieve samenwerking Vitasys B.V. en MIEGROUP

Datum 1-7-2019
Intensieve samenwerking Vitasys B.V. en MIEGROUP

 

Vanaf 1 juli 2019 zijn Vitasys B.V. en MIEGROUP een samenwerking aangegaan. De twee Westfriese automatiseringsbedrijven uit Zwaagdijk zijn beide actief in de educatieve en retailmarkt. Waar Vitasys als bedrijf uit de hoek van servers en migraties komt en MIEGROUP vanuit de (elektro) installatiekant, hebben ze allebei hun eigen specialismes ontwikkeld als automatiseringsbedrijf.Door het bundelen van al hun opgedane kennis en productportfolio’s vormen zij samen een krachtige partij voor het oppakken van meer en grotere projecten in de zakelijke en educatieve markt.

VITASYS  |  Perenmarkt 6  |  1681 PG Zwaagdijk-Oost.

MIEGROUP  |  Graanmarkt 9  |  1681 PA Zwaagdijk.

 

Andre Hundman (DGA Vitasys): “Ik ben zeer verheugd met deze samenwerking! Wij zijn al jaren met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen binnen educatie en brainstormen over de uitdagingen waar we tegenaan lopen. Prachtig dat twee nagenoeg identieke bedrijven, met beide hun eigen specialismes, die op nog geen 400 meter van elkaar zitten, eindelijk intensiever gaan samenwerken.”

Richard Munter (DGA MIEGROUP): “Fantastisch dat we deze stap hebben gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken. Door het bundelen van onze kennis zijn we samen in staat om een nog beter en completer product- en dienstenportfolio aan onze klanten aan te bieden. Uiteraard blijft daarbij persoonlijke aandacht voor de klant een belangrijk speerpunt.”


Over Vitasys
Vitasys is gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van automatisering, beveiliging en beheer. Deze gebieden kennen een scala aan toepassingen. Denk aan het selecteren van de juiste hard- en software, de wettelijke ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging, het aanleggen van wifi-netwerken of cameratoezicht. Maar ook aan het ontwikkelen en onderhouden van IT-omgevingen voor bedrijven en schoolorganisaties.

 

Over MIEGROUP
MIEGROUP is specialist in automatisering en installatietechniek. Ze ontzorgen hun klanten van A tot Z omdat ze alles in eigen huis hebben. Van elektro- en databekabeling monteurs tot eigen personeel dat alle devices en onderdelen op locatie in orde maakt. Vaak falen ICT-oplossingen omdat de persoonlijke aandacht ontbreekt. MIEGROUP neemt daarom altijd het menselijke aspect bij alle producten en diensten goed onder de loep, om zo echt het verschil te kunnen maken.

 


 

 

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Vitasys en de Miegroup hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan.

Als bedrijf bevinden wij ons in de unieke positie om op bepaalde gebieden ons steentje bij te dragen, vaak op een bijzondere manier maar daarmee juist heel waardevol. Onze samenwerking met WerkSaam en ons founderschap van de Westfriese Uitdaging zijn twee mooie voorbeelden.

WerkSaam
Wij proberen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op passend werk.
WerkSaam is een regionale bemiddelaar in werk waarbij uitgegaan wordt van de eigen kracht van mensen. Doel is vooral om passend werk te vinden, regulier waar dat kan en beschut waar dit nodig is. Voor meer informatie: https://www.werksaamwf.nl/Home

De Westfriese Uitdaging
Vitasys heeft zich gecommitteerd aan de Westfriese Uitdaging. Het biedt ons de kans om, met alle kennis en kunde die aanwezig zijn, ons ook buiten de bestaande projecten in te zetten voor West-Friesland, de regio waar we ons zeer verbonden mee voelen. Waar onze roots liggen, waar we projecten realiseren en waar veel van onze werknemers wonen. En daar zijn we trots op.

De Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen om daarmee stichtingen en verenigingen in West-Friesland te ondersteunen. Door de betrokkenheid van Vitasys is het mogelijk om nog veel meer lokale stichtingen en verenigingen in West-Friesland te ondersteunen.
Het doel van de Westfriese Uitdaging is samenwerking tot stand te brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door maatschappelijk betrokken te ondernemen laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Westfriese samenleving zien.

Lees verder

miegroup webbanner

ORGANISATIE:
De MIEGROUP automatisering is een unieke onafhankelijke dienstverlener. Wij zijn een specialist op het gebied van ICT-infrastructuur binnen onderwijsinstellingen en bedrijven. MIEGROUP automatisering heeft in 2004 een speciale afdeling opgericht die de taal van het onderwijs spreekt.

VISIE:
Het middel: automatisering moet voor gebruikers laagdrempelig zijn en alle gebruikers binnen uw organisatie moeten altijd: eenvoudig, gemotiveerd en in een veilige omgeving hun werk kunnen doen.

DOEL:
Ons doel is om op een eerlijke en heldere wijze een ondersteunende verlenging van uw organisatie te zijn, waarbij uw continuïteit onze prioriteit nummer 1 heeft.

AANPAK:
Door met u de zaken in kaart te brengen, als gesprekspartner en als klankbord, in combinatie met onze expertise en communicatie komen we met u tot dé oplossing.