HP Workstation Specialist

HP is één van de grootste en meest toonaangevende
hardware fabrikanten ter wereld.


 

 

 

 

 

 


Als HP MPS Premier Partner bieden wij het meest brede portfolio met unieke printsystemen waarbinnen duurzaamheid en kostenreductie centraal staan. Vitasys biedt als Managed Print Services specialist bovendien een uniek concept; een eerlijk en transparant afrekenmodel dat een bijzonder voordeligere printomgeving oplevert.   > Lees hier verder

 

 

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Michael Klous

 

HP ZBook Studio x360

 

 


DE KRACHTIGSTE
CONVERTIBLE
PC VAN HP

 

Geef uw creatieve proces
opnieuw vorm met een
veelzijdige laptop
die u het nieuwste
convertible ontwerp biedt en
de professionele prestaties
die u nodig hebt.

 

 


MAKERS

Een krachtige en veelzijdige oplossing voor uw creatieve workflow van de tekentafel en conceptualisering tot de uiteindelijke productie. Hij biedt de prestaties en nauwkeurige inktoplossing die u nodig hebt om onderweg te bewerken, kleuren te corrigeren en te retoucheren. En met het scharnier dat 360 graden draait kunt u snel overschakelen naar een andere modus om uw werk aan uw klanten te tonen.


ARCHITECTEN

Het perfecte gereedschap voor iedere architect die binnen en buiten het kantoor werkt. Profiteer van de prestaties die u nodig hebt voor BIM’s en de mogelijkheid om blauwdrukken op de bouwplaats eenvoudig te bewerken en markeren.

 

 


PRODUCTONTWIKKELAARS

Uw end-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van waanzinnige, professionele prestaties zodat u naadloos aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime bewerkingen aan te brengen.


PROFESSIONELE PRESTATIES
IN 360 GRADEN

Gebruik een convertible laptop die is ontworpen om meerdere apps tegelijk snel en responsief uit te voeren. Bewerk probleemloos en zonder vertragingen afbeeldingen met een hoge resolutie met de NVIDIA®-videokaart en Intel® Core i7 processors.

BEKIJK VIDEO

 

 


 

BESTEL HIER