Vitasys @ Nationaal-privacy-event 2017

het Nationaal Privacy Event 2017

Op 8 juni 2017 stond Vitasys als sponsor op het Nationaal Privacy Event in het Louwman Museum, Den Haag.
Organisator: Duthler Associates.

Duthler Academy organiseerde de derde editie van het Nationaal Privacy Event. Een event voor en door de functionaris gegevensbescherming. Het doel van het evenement is kennisdeling, inspiratie opdoen en ervaren wat in de nationale en internationale markt gebeurt op het gebied van gegevensbescherming en privacy

Marcel van den Berg business consultant MPS
bij Vitasys: ‘We zijn inmiddels anderhalf jaar onderweg met de Nederlandse Wet meldplicht datalekken en hebben nog een jaar te gaan voordat de toezichthouders in Europa de Algemene verordening gegevensbescherming gaan handhaven.

Het is een mooi moment de balans op te maken en aan het begrip ‘accountability’ nader invulling te geven. Waar staan bedrijven en instellingen, welke oplossingen bieden leveranciers, wat zijn de ervaringen met de Autoriteit Persoonsgegevens en wat mogen wij van de Europese toezichthouders verwachten?

Deze en andere vragen komen ruim aan bod tijdens de derde editie van het Nationaal Privacy Event. Een event voor en door de Functionaris voor Gegevensbescherming. Het doel van het evenement is kennisdeling, inspiratie opdoen en ervaren wat in de nationale en internationale markt gebeurt.’

Heeft u vragen over de beveiliging van printers?
Stuur Marcel een email: marcel@vitasys.nl wanneer u vragen heeft over de beveiliging van printers of lees hier meer over een veilige printomgeving.