Go2017 – Hét Google Onderwijsevenement van 2017

 

 

 

Vitasys organiseerde op 5 april hét Google Onderwijs-evenement 2017

Go2017: hét Google Onderwijsevenement 2017, waar je alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google producten en diensten voor het onderwijs. Het evenement wordt georganiseerd door Vitasys. Deelname gratis.

In één dagdeel volledig op de hoogte van alle relevante Google producten en diensten voor het primair en voortgezet onderwijs.

Voor de directeur, ICT-coördinator of leraar uit het PO of VO die meer wilde weten over bijvoorbeeld Google Expeditions (de virtual-reality-oplossing van Google voor het onderwijs), Chromebooks of alle online Google toepassingen; G Suite for Education.

Er werd een helder beeld gegeven welke mogelijkheden er zijn en wat het betekent voor uw school om Google oplossingen in te zetten in het primaire en secondaire proces. Naast de producten maakte u kennis met de begeleiding en trainingen die Vitasys voor u klaar heeft staan om uw team toe te rusten met de benodigde kennis en vaardigheden voor een succesvolle implementatie.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf


Eenzelfde programma werd aangeboden op de ochtend en in de middag. Deelnemers aan het ochtendprogramma werden verwacht tussen 08.30 en 09.00. Het programma begon om 9:00 uur. Het ochtendprogramma sloot af met een aangeboden lunch. Deelnemers aan het middagprogramma werden verwacht tussen 12.00 en 13.00, en startten met de lunch. Het inhoudelijk programma in de middag startte om 13.00. Elk programmablok startte met een plenaire sessie over G-Suite in de praktijk. Daarna waren er twee parallelsessies, om weer plenair af te sluiten .


Plenair: Opening (15 min)

G-Suite in de praktijk (45 min)

Parallelsessie: Tips en Tricks (45 min) of Infrastructuur (45 min)

Parallelsessie: Google Expeditions (45 min) of Infrastructuur (45 min)

Plenair: Chromebox/print (45 min)