header circular laptops

Free 30 Day Trial Laptop

Hoe kan duurzame IT uw strategie veranderen?

Welkom bij Vitasys. Als duurzame IT partner helpen wij u graag op weg. Kostenbesparend, duurzaam en sociaal omgaan met de inkoop van uw IT, zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het kan nu! Overweeg bij vernieuwing van uw IT dé nieuwe standaard voor duurzaamheid: remanufactured!

In tegenstelling tot de ‘refurbished’ IT producten die op de markt zijn, doorlopen de circulaire laptops een volledig proces voor remanufacturing. Zo ontstaat, tegen een fractie van de grondstoffen, een volledig nieuwe laptop zonder compromis op prestatie en kwaliteit. Een route naar echt duurzame IT zonder concessies.

  • verlaagt automatiseringskosten
  • high-end modellen van HP, Lenovo en Dell
  • 3 jaar omruilgarantie
  • 3 jaar terugkoop garantie
  • gecertificeerd en absolute “Like New Quality”
  • verlaagt de Carbon Footprint
  • voor elke computer worden 5 bomen geplant

Ontdek nu de voordelen van circulaire laptops en vraag een gratis laptop aan voor de duur van 30 dagen.

Hoe werkt het? Vul uw gegevens in. Onze specialist neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna krijgt u een circulaire laptop voor de duur van 30 dagen gratis toegestuurd. Wat wij van u vragen: Na 14 dagen nemen wij opnieuw contact met u op voor feedback. De actie geldt uitsluitend voor zakelijke klanten.

Vraag hier een gratis circulaire laptop aan voor de duur van 30 dagen

Uw contactpersoon:

Jochem Creyghton

Geen compromis
Wij accepteren geen compromis op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om de technologie waar ons bedrijf op draait. En dat zullen we ook nooit van onze klanten vragen

Onze circulaire laptops zijn uniek. Circulaire laptops zijn de topproducten uit het assortiment van merken als HP en Lenovo. Modellen die een volledig proces van remanufacturing doorlopen.

Remanufacturing is geen compromis, maar een proces om te komen tot de kwaliteit van een nieuwe laptop, met meerwaarde.

LEES MEER

VITASYS|2025 DUURZAAM EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De onderneming van de toekomst is zich niet alleen bewust van zijn omgeving, duurzaam en circulair, maar is vooral ook sociaal en maatschappelijk betrokken. Dit is wat wij willen en moeten zijn om waarde te kunnen blijven toevoegen aan onze maatschappij. Hiervoor hebben wij het programma Vitasys|2025. Binnen dit programma werken wij aan Duurzaamheid en MVO en zetten wij een stip op de horizon.