Fortinet netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging op het hoogste niveau

Met de samenwerking van Fortinet en Vitasys brengt u uw netwerkbeveiliging naar een hoger niveau. Fortinet is middels zijn firewall oplossing genoemd als leider in de markt, door het onafhankelijke onderzoeksbureau Gartner.

De netwerkbeveiliging van Vitasys en Fortinet geeft u de mogelijkheid om beter bij de rand van uw netwerk beschermd te worden tegen digitale dreigingen.
Daarnaast geeft het u inzicht, grip en controle op meerdere factoren.

Grip en controle op de volgende factoren:

Preventie & detectie – welke dreigingen zijn er op mijn netwerk? Is er een connectie met een botnet? Hoe kunnen we malware en ransomware zo veel mogelijk tegenhouden?

Applicatiegebruik –  welke applicaties worden gebruikt en benaderd vanaf en met mijn netwerk?  Wat zijn hoge risicoapplicaties op mijn netwerk? Welke applicaties sta ik toe om te gebruiken voor mijn werknemers? Welke applicatie wil ik gedeeltelijk gebruiken, bijvoorbeeld alleen downloaden van data bij Salesforce en niet uploaden.

Webfiltering – Welke websites worden bezocht door uw gebruikers? Welke kwaadaardige websites worden tegengehouden, omdat deze niet veilig zijn? Welke websites of categorieën sta ik toe?

Netwerkgebruik – Wie en welke apparaten zitten er allemaal op mijn netwerk?  Welke apparaten gebruiken het meeste bandbreedte van mijn netwerk? Welke apparaten lopen een hoog risico?

Vitasys als partner van Fortinet helpt u graag met het geven van deze inzichten en het inrichten van de firewall (oftewel de digitale voordeur van uw netwerk). Security is een proces en geen product en daarom helpen we u graag om uw digitale beveiliging elk moment tot een (nog) hoger niveau te brengen.

Stuur ons een mail voor meer informatie of bel: 0228-594080.

Ons laatste nieuws