SMART, interactieve displays met SMART Meeting Pro software

Brainstorm ideëen. Skype in Wat u ook moet doen, heeft SMART een interactief scherm dat past bij uw behoeften.

Onbewerkte werkruimte Blijf gewoon werken. Er zijn geen ruimtebeperkingen op de werkruimte. Voeg afbeeldingen, hyperlinks of andere bestanden in die u moet verwerken. Schrijf in digitale inkt, zoom in en uit met gebaren en pan over de werkruimte.

Bladwijzers Bookmark key content binnen de werkruimte, zodat u hierover naar de referentie of in een presentatie kunt navigeren.

Vormen Tool Voer vormen in de werkruimte uit de werkbalk.

Gebaren Pan over de werkruimte. Inzoomen om te werken op details in een 3D-model of andere gedetailleerde inhoud.

Radarweergave Ga terug naar de inhoud met behulp van de kaart rechtsboven in het scherm.

Schrijf in elke applicatie Met SMART Ink 3.1 kunt u schrijven in elke applicatie die u gebruikt, of het nu PDF, PPT of bedrijfsspecifieke software zoals AutoCAD is. Pak de pen gewoon op en begin met schrijven. Windows 10 wordt volledig ondersteund.

Integratie met SMART Bridgit software Een licentie voor SMART Bridgit laat externe deelnemers afstand doen van vergaderingen en over inhoud in de werkruimte schrijven. Het is alsof ze in de kamer zijn. Voor Bridgit is een aparte licentie nodig.

Adobe PDF integratie Schrijf in Adobe PDF-bestanden. Alle bijdragen worden toegeschreven aan degene die ze heeft geschreven. Externe deelnemers kunnen via de SMART Bridgit-software in de bestanden schrijven. U kunt ook direct PDF-bestanden importeren in het Meeting Pro-werkplek.

Bladwijzers Voeg bladwijzers toe om gemakkelijk naar inhoud te navigeren bij het refereren of presenteren van materiaal.

Klantgericht bedrijfsgalerij Pas galerijen aan met behulp van de sjablonen van uw bedrijf.

Inhoud importeren Voeg een PDF- of PPT-bestand snel en gemakkelijk in de onbewerkte werkruimte om samen te werken met collega’s voor, tijdens en na een vergadering.

Touch gebaren Zoom, flip en draai objecten gemakkelijk – SMART Meeting Pro PE ondersteunt aanraakgebaren zoals die welke worden gebruikt in het Microsoft® Windows® 7-besturingssysteem.

Multi-tool, multi-touch Werk natuurlijk door gebruik van aanraakgebaren om inhoud te schrijven en te manipuleren, of simpelweg een pen of gum op te halen. Twee mensen kunnen tegelijkertijd met inhoud communiceren.

Object herkenning De functionaliteit past automatisch aan, afhankelijk van het gebruikte gereedschap of object, of het nu een pen, vinger, gum of vuist is.

Radarweergave Houd een overzicht van de kaartstijl van uw inhoud, die uw huidige locatie en inhoud weergeeft die buiten uw huidige weergave ligt, en u kunt navigeren naar verschillende gebieden van uw werkruimte.

Dual-mode gebruikersinterface De gebruikersinterface en het kleurenschema kunnen worden aangepast aan de voorwaarden en inhoud van de kamer, waardoor het gemakkelijk is om op creatie en consumptie te concentreren, evenals toegangswerktuigen.

Kalligrafische Inkt De standaard kalligrafische pen zal automatisch schrijven in regelmatige, strakke lijnen.
Geïntegreerde schermopname. Snel starten van SMART Screen Capture tools uit de menu-interface.

Integratie met SMART Bridgit® conferencing software Bij gebruik met SMART Bridgit conferencing software *, kunnen externe deelnemers hun notities en ideeën gemakkelijk bijdragen.

Kijk voor productinformatie in de brochure of bekijk de presentatie-video