CTOUCH, ideaal touchscreen voor productieve conference calls en presentaties


TOUCHSCREEN SUCCESFACTOR VOOR EFFECTIEVE SAMENWERKING

De touchscreens van CTOUCH zorgen dat u en uw collega’s effectief kunnen samenwerken. U deelt gemakkelijk uw laptop of tablet op een interactief scherm, ook als u op afstand werkt. Beeld en geluid zijn perfect, dus ideaal voor productieve conference calls en presentaties.

CTOUCH BUNDELT KRACHTEN MET HARMAN

Doe waar je goed in bent, besteed de rest uit!
Dat is de reden waarom CTOUCH touch oplossingen biedt en HARMAN als partner koos vanwege hun geavanceerde technologie.

Harman heeft veel ervaring in huis, mede omdat zij eigenaar zijn van merken zoals: AKG, AMX, Harman-Kardon, Infinity, JBL en Mark Levinson. Deze samenwerking zal CTOUCH versterken vanwege de bewezen ervaring van HARMAN in audio-, video-, communicatie- en bestuursystemen.

De nieuwe dimensie van het presenteren!
Het eerste resultaat van de samenwerking is de integratie van het echte hoogwaardige JBL® geluid in de nieuwste Laser air+ serie welke is ontworpen, getest en afgesteld voor CTOUCH. Er is geen extra soundbar nodig. Ongeacht waar de Laser air+ gebruikt wordt, het JBL® audio systeem zorgt voor een volledig frequentiebereik met uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Ervaar ongekend goed geluid zoals je nog nooit ervaren hebt van geen enkele andere touch display.

CTOUCH en JBL animatie

Bijpassende electrisch, in hoogte verstelbare Wallom.

VIDEO CONFERENCING:
TOUCHSCREEN VERKLEINT AFSTAND

Conference calls zijn ideaal om op afstand met een team te vergaderen. Met de touchscreens van CTOUCH lijkt het alsof de deelnemers in dezelfde ruimte aanwezig zijn. De schermen werken uitstekend met Skype for Business en beeld en geluid zijn perfect.