Narrowcasting, het trendy infokanaal voor uw organisatie

Berichtjes op een ouderwets advertentiebord of posters aan de muur hebben hun langste tijd gehad. Met een narrowcasting oplossing (ook wel digital signage genaamd) kunt u in een handomdraai iedere gewenste boodschap of aanbieding aan uw klanten intoetsen en vertonen via uw eigen beeldscherm(en). De ideale toepassing voor wachtruimtes, maar ook voor de detailhandel. Want maak het verblijf van uw klanten zo aangenaam mogelijk, en u houdt uw klanten zo lang mogelijk in uw zaak.

De narrowcasting software van TDM is een cloud-gebaseerde oplossing die volledig vanuit uw webbrowser te beheren en configureren is. Vitasys levert direct bruikbare templates zodat u direct kunt starten met uw eigen narrow casting.


 

 

 


Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

André Hundman
DGA

De grootte van uw netwerk Bepaal zelf de grootte van uw Narrowcasting netwerk. Denkt u hierbij aan meerdere filialen of franchising.

Deel de kosten en ‘share information’ U kunt ook uw Narrowcasting ‘delen’ met andere gebruikers. Zeker wanneer u elkaar versterkt in de vertaling van de boodschap.

Narrowcasting huren Vitasys biedt u de mogelijkheid om een applicatie te huren voor bijvoorbeeld een evenement, feest of promotie. Of huur een applicatie op speciale dagen (belangrijke gebeurtenissen).

Narrowcasting kan kostenverlagend werken  De digitale displays kunnen drukwerk vervangen zoals posters, banners, programmaboekjes etc. Door het gebruik van Narrowcasting heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw complete dagprogramma op het laatste moment kenbaar te maken of aan te passen.

Veilig Narrowcasting brengt uw klanten in een veilige omgeving. Er is alleen toegang tot de monitor. Uw computer en data zijn beschermd. Vooral wanneer u kiest voor een touch-presentatie, waarbij de klant zelf informatie kan oproepen, geeft u dit een veilig gevoel.

Refresh Door gebruik van Narrowcasting heeft u de mogelijkheid om uw info te vernieuwen. U voorziet uw klanten continue van de laatste updates, het laatste nieuws, informatie of aankomend product.

RSS feed In narrowcasting is heel simpel een RSS feed aan te maken. Er zijn veel RSS feeds verkrijgbaar van verschillende interessante en bekende websites. Zo is er het weer, verkeer, nieuws, overheid, zakelijke feeds, sport, onderwijs en wetenschap, gezondheid, film en tv en ga zo maar door. Tevens kan de datum en tijd worden weergegeven.

YouTube U kunt een Youtube element toevoegen. Een interessant filmpje of iets vermakelijks, maak het verblijf van uw klanten zo aangenaam mogelijk. Houdt u uw klanten zo lang mogelijk in uw zaak. Denk hierbij aan live streaming van bijvoorbeeld een belangrijke Formule 1 race of een belangrijke gebeurtenis. Of misschien kiest de klant juist daarom, om bij u in de zaak te komen.

Twitter Je Twitterprofiel is een verlengstuk van je merk, je online identiteit. Dus behandel het dan ook zoals je bijvoorbeeld je website behandelt. Vernieuw. Laat zien dat je actief bent. Narrowcasting is ook FunLive streaming, Video, Foto, TV of Muziek. Er is van alles mogelijk.

QR code U heeft ook de mogelijkheid om eenvoudig automatisch een QR code te laten genereren door alleen een url in te voeren wordt de code gecreëerd. Een QR code zorgt voor meer interactie met de bezoeker. De gebruiker scant met zijn telefoon de QR-code en deze wordt door een QR-lezer in de telefoon omgezet in een URL, waarna de website in de browser wordt getoond. Recente scanners kunnen realtime een QR-code scannen, waarmee het scannen van QR-codes ook echt snel wordt.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn talloos.

Voor u het weet, beschikt u over uw persoonlijke mini-tv station.

All-in-One oplossing
Bij Vitasys heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een All-in-One oplossing. Laat uw omgeving op professionele wijze creeren en beheren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat uw pagina’s vernieuwd worden en uw content up-to-date blijft.

De mogelijkheden met narrowcasting zijn talloos

Overal om ons heen wordt narrowcasting toegepast; in winkels, ziekenhuizen, supermarkten, wachtkamers, als wegbewijzering, bij de bioscoop, op scholen, in de snackbar etc.
Narrowcasting om te informeren of te adverteren

De TDM Digital Signage software werkt op uw computer, uw tablet en zelfs op uw telefoon. U kunt uw schermen op afstand aan en uit schakelen vanuit de TDM Designer. Ook kunt u schema’s maken en op geplande tijden schema’s laten uitvoeren.

Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om te communiceren of te informeren. Intern als digitale nieuwsbrief. Al wachtende op de lift of bij de koffieautomaat wordt het personeel snel geïnformeerd over het laatste bedrijfsnieuws maar ook bezoekers of patiënten kunt u op deze slimme manier informeren.
U kunt een interactieve presentatie maken met een touch-functie maar ook met een webcam statistieken verzamelen

DEMO AANVRAGEN

Laten creëren of zelf beheren

Vitasys biedt u ook de mogelijkheid om uw omgeving te laten creëren en beheren. Op professionele wijze worden de pagina’s vernieuwd, zo blijft de content up-to-date zonder dat u er omkijken naar heeft. U kunt er ook voor kiezen zelf de content te beheren. Vitasys geeft hiervoor een basis-training (3 uur max. 3 personen). Deze training kan eventueel op locatie gegeven worden. U krijgt altijd steun van onze technische support wanneer u tegen een probleem aanloopt. Dit kan opmaak-technisch zijn maar ook uw overige technische vragen t.b.v. uw narrowcasting systeem.