Matterport Pro 2 3D Camera, de virtuele 3D tour ervaring

3D- EN VR MEDIA OPLOSSINGEN

Leg de ruimte om je heen vast in 3D
Matterport is een compleet 3D mediaplatform waarmee iedereen, elke ruimte in 3D kan vastleggen en delen. Het gebruiksvriendelijke platform ondersteunt 360 graden camera’s tot high-end laser scanners. Dit biedt zowel beginners als professionals de mogelijkheid om een driedimensionale digitale kopie van een locatie te maken, zonder dat er complexe 3D programma’s bij komen kijken.


Ongekende mogelijkheden
Deze unieke technologie biedt ongekende mogelijkheden voor tal van toepassingsgebieden. Denk aan klanten van makelaars die op elk moment van de dag een woning kunnen bezichtigen via hun mobiel, tablet of computer. Makelaars kunnen de Matterport 3D Tours aanbieden op Funda, social media en natuurlijk hun eigen website.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Jasper van der Klooster

Architecten en binnenhuisarchitecten – Na het inscannen van een pand of omgeving, zijn de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig bekend. Met een programma als AutoCad kun je aanpassingen maken in het 3D-model.
Bouwbedrijven kunnen potentiële klanten uitgevoerde projecten laten zien of een ‘voor-en-na’ situatie tonen. Bedrijven kunnen een bestaande omgeving van overal ter wereld virtueel nabootsen en gebruiken voor nieuw aangenomen personeel op te leiden en wegwijs te maken. Verzekeraars kunnen nauwkeurig schades door water of brand in kaart brengen. Politie kan een plaats delict in 3D vastleggen zodat rechercheurs er indien nodig naar terug kunnen keren. Retail kan fysieke winkels virtueel maken en aan de producten labels hangen die naar de webwinkel leiden. Toerisme, Musea, Horeca – Bezoekers krijgen vooraf een goede indruk van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek. Educatie Studenten leren omgaan met 3D scannen en werken met 3D objecten en kunnen locaties overal ter wereld in 3D bekijken. Jachtwerf – Klanten kunnen met één druk op de knop jachten die te koop staan bezichtigen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unieke technologie voor makelaars, architecten, bouwbedrijven, defensie, verzekeraars etc.