Matterport Pro 2 3D Camera, de virtuele 3D tour ervaring

3D- EN VR MEDIA OPLOSSINGEN

Leg de ruimte om je heen vast in 3D
Matterport is een compleet 3D mediaplatform waarmee iedereen, elke ruimte in 3D kan vastleggen en delen. Het gebruiksvriendelijke platform ondersteunt 360 graden camera’s tot high-end laser scanners. Dit biedt zowel beginners als professionals de mogelijkheid om een driedimensionale digitale kopie van een locatie te maken, zonder dat er complexe 3D programma’s bij komen kijken.


Ongekende mogelijkheden
Deze unieke technologie biedt ongekende mogelijkheden voor tal van toepassingsgebieden. Denk aan klanten van makelaars die op elk moment van de dag een woning kunnen bezichtigen via hun mobiel, tablet of computer. Makelaars kunnen de Matterport 3D Tours aanbieden op Funda, social media en natuurlijk hun eigen website.

Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Jasper van der Klooster

Architecten en binnenhuisarchitecten – Na het inscannen van een pand of omgeving, zijn de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig bekend. Met een programma als AutoCad kun je aanpassingen maken in het 3D-model.
Bouwbedrijven kunnen potentiële klanten uitgevoerde projecten laten zien of een ‘voor-en-na’ situatie tonen. Bedrijven kunnen een bestaande omgeving van overal ter wereld virtueel nabootsen en gebruiken voor nieuw aangenomen personeel op te leiden en wegwijs te maken. Verzekeraars kunnen nauwkeurig schades door water of brand in kaart brengen. Politie kan een plaats delict in 3D vastleggen zodat rechercheurs er indien nodig naar terug kunnen keren. Retail kan fysieke winkels virtueel maken en aan de producten labels hangen die naar de webwinkel leiden. Toerisme, Musea, Horeca – Bezoekers krijgen vooraf een goede indruk van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek. Educatie Studenten leren omgaan met 3D scannen en werken met 3D objecten en kunnen locaties overal ter wereld in 3D bekijken. Jachtwerf – Klanten kunnen met één druk op de knop jachten die te koop staan bezichtigen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unieke technologie voor makelaars, architecten, bouwbedrijven, defensie, verzekeraars etc.

Bekijk een bestaande ingescande omgeving via mobiel, tablet of computer

Een zeer krachtige tool,
verzamelt beelden en scant ruimtes in minuten.

Gemakkelijk in gebruik, betrouwbare resultaten met minimale training
De Pro 2 3D Camera heeft maar één knop — AAN

Met de Matterport Capture app voor de iPad, is alle informatie simpel en snel te delen
Eén aan/uit knop op het apparaat met de iPad app.

Géén speciale verlichting/lampen nodig om de ruimte te verlichten
Wordt een specialist binnen enkele minuten.

Door middel van slimme rotatie worden interieurs automatisch vastgelegd
Scan uw object in minder dan één uur.

Informatie aanvragen

De Pro 2 3D Camera heeft maar één knop — AAN!

Matterport Pro2 3D Camera
De Matterport Pro2 3D camera zet de norm om een ruimte in snel en accuraat in 3D vast te leggen. Dankzij de uitstekende HDR en resolutie van 134.2 MP (equirectangular), kunt u uit de tour hoge kwaliteit foto’s halen die bruikbaar zijn voor print- en drukwerk. Binnen zo’n 25 seconden maakt de camera 360 graden foto’s en wordt de kamer ruimtelijk opgemeten. Door deze combinatie wordt geautomatiseerd een 3D model en virtuele tour gemaakt. De camera is zo eenvoudig in gebruik, dat ervaring als fotograaf, of technische kennis geen vereiste is.

Stap 1 Scan een ruimte
U plaatst de camera in een ruimte of omgeving en met één druk op de knop scant de Matterport Pro2 3D.
Het scannen is eenvoudig, snel en volledig automatisch.

Stap 2 Uploaden naar de cloud
Bij het verzenden van uw scans naar de cloud, doen krachtige berekeningen hun werk om uw scans van de fysieke ruimte te verwerken tot een levensechte virtuele 3D weergave.

Stap 3 Ervaren
Uw prachtige, virtuele ruimte waarin bezoekers volledig worden ondergedompeld, is eenvoudig te delen met de in-browser tools.
Leg uw virtuele presentatie vast, net als bij een video opname, zodat de ervaring via het internet en mobiel voor gebruikers beschikbaar is.


 

Specificaties

Deze draagbare 3D scanner neem je gemakkelijk overal mee naar toe.

Met 3.8 kg is deze camera licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Gescande objecten zijn binnen enkele uren gebruiksklaar.

U heeft geen internet verbinding nodig tijdens het scannen.

Met een volle batterij kunt u 8 tot 10 uur achter elkaar scannen.