Uw eigendommen beveiligen

IP-Camera’s, ook wel beveiligingscamera’s genoemd, worden al jarenlang succesvol ingezet voor de beveiliging van bedrijven, goederen en medewerkers. Dankzij de installatie van beveiligingscamera’s kunt u criminaliteit en inkomstenderving beperken of voorkomen.

De ontwikkeling van de camera’s heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen die zich niet alleen beperkt tot de kwaliteit van de camerabeelden. Dankzij intelligente software zijn camera’s veelzijdiger geworden en kunnen ze veel meer dan alleen toezicht houden. Naast het beveiligen van uw eigendommen, kunnen camera’s ook ingezet worden voor fraude bestrijding, Crowdcontrol en diverse marketing doeleinden.

Toegangscontrole voor uw pand of terrein
Bedrijven zijn steeds beter beveiligd tegen inbraak. Een ontwikkeling waar ook criminelen rekening mee houden. Zij proberen steeds vaker overdag toegang te krijgen tot uw pand.

Met een toegangscontrolesysteem heeft u volledig inzicht in – en controle over – wie uw pand binnenkomt. Terwijl de beelden van de camera’s rondom uw pand u een overzicht verschaffen van de omliggende omgeving. Zo ziet u niet alleen wie er voor uw deur staat, maar ziet u ook de situatie er omheen. Uw medewerkers kunnen toegang tot het pand krijgen met een persoonsgebonden pas.

Met behulp van Video Management Software worden de beelden vastgelegd en kunt u de beelden desgewenst eenvoudig en snel terug kijken.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

André Hundman
DGA