Uw eigendommen beveiligen

IP-Camera’s, ook wel beveiligingscamera’s genoemd, worden al jarenlang succesvol ingezet voor de beveiliging van bedrijven, goederen en medewerkers. Dankzij de installatie van beveiligingscamera’s kunt u criminaliteit en inkomstenderving beperken of voorkomen.

De ontwikkeling van de camera’s heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen die zich niet alleen beperkt tot de kwaliteit van de camerabeelden. Dankzij intelligente software zijn camera’s veelzijdiger geworden en kunnen ze veel meer dan alleen toezicht houden. Naast het beveiligen van uw eigendommen, kunnen camera’s ook ingezet worden voor fraude bestrijding, Crowdcontrol en diverse marketing doeleinden.

Toegangscontrole voor uw pand of terrein
Bedrijven zijn steeds beter beveiligd tegen inbraak. Een ontwikkeling waar ook criminelen rekening mee houden. Zij proberen steeds vaker overdag toegang te krijgen tot uw pand.

Met een toegangscontrolesysteem heeft u volledig inzicht in – en controle over – wie uw pand binnenkomt. Terwijl de beelden van de camera’s rondom uw pand u een overzicht verschaffen van de omliggende omgeving. Zo ziet u niet alleen wie er voor uw deur staat, maar ziet u ook de situatie er omheen. Uw medewerkers kunnen toegang tot het pand krijgen met een persoonsgebonden pas.

Met behulp van Video Management Software worden de beelden vastgelegd en kunt u de beelden desgewenst eenvoudig en snel terug kijken.

Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

André Hundman
DGA

Kentekenherkenning

Een andere innovatie op het gebied van IP Camera’s
is kentekenherkenning. Een camera software-oplossing die een scala aan toepassingen biedt

Zo biedt het een distributiecentrum bijvoorbeeld toezicht op haar loading-docks, zodat men kan zien of een vrachtwagen wel of niet bij het toegewezen loading-dock staat.
Een parkeergarage kan haar betaalsysteem koppelen aan een kenteken, maar ook een melding ontvangen wanneer een auto te lang geparkeerd staat.
Tankstations kunnen kentekens koppelen aan een agressieve klant, iemand die de vorige keer toevallig zijn portemonnee was vergeten, of iemand die als ‘doorrijder’ geregistreerd staat. Zodra het systeem een bepaalt kenteken herkent, krijgt de pompbediende een ‘pop-up’ met daarin een melding. Deze meldingendatabase wordt door de ondernemer zelf gevuld.
Ook campings kunnen deze techniek gebruiken. Een camping of bungalowpark registreert bij aankomst het kenteken van haar gasten. Deze registratie is zodanig ingesteld, dat gedurende het verblijf van de gast de slagboom automatisch open gaat.

Wilt u meer informatie over wat IP-camera’s voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf en specifieke situatie.

DEMO AANVRAGEN

Briefcam maakt uw camera-systeem KRACHTIGER!

De ontwikkeling van de ip camera’s heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen en deze beperkt zich niet alleen tot beeldkwaliteit. Door hun software zijn camera’s veel intelligenter geworden en kunnen veel meer dan alleen toezicht houden.

Deze technologie maakt het mogelijk activiteiten van een hele dag in één korte video weer te geven,
evenals op zoek naar een specifieke activiteit, object of gebeurtenis die tijdens de dag gebeurd is.

Met Briefcam gaat u rechtstreeks naar wat voor u van belang is. Filter en vindt sneller dan ooit tevoren.

Video Synopsis® voor snelle video review, zoeken en analyseren.
De gelijktijdige presentatie van gebeurtenissen die zich op verschillende tijden voordoen.