Uw Google omgeving

G-Suite – Veilig samen werken en samen innoveren
Google wordt in toenemende mate gebruikt in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor de eenvoud en het beheergemak van het G(oogle)Suite platform.
Doordat Vitasys reeds jaren ervaring heeft met migratietrajecten van G-Suite binnen het onderwijs, zetten wij onze kennis nu ook in, voor het bedrijfsleven. Alles wat u voor uw bedrijf nodig heeft om optimaal te werken, verzameld in ééń pakket (o.a. G-Mail, Calendar, Documents, Spreadsheets etc.) dat naadloos aansluit op uw computer, tablet of telefoon.

Voor bedrijven variërend in omvang van 1 tot 10.000 werkplekken.
Binnen G-Suite verloopt uw zakelijke email via het bekende Gmail, maar dan verzonden vanuit een account met uw bedrijfsnaam.
Dankzij de spamfilters van Gmail is uw mailbox altijd vrij van ongewenste mail.
Uw bestanden worden opgeslagen in uw zakelijke Google drive, van waaruit u uw bestanden weer kunt openen, bewerken of delen met uw collega’s of team.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Door gezamenlijk en tegelijkertijd in documenten te werken, optimaliseert u de samenwerking en innovatie binnen uw bedrijf.
Met Google Meet brengt u uw team eenvoudig digitaal bijeen en kunt u snel videovergaderen in HD kwaliteit, ongeacht locatie en platform van uw gesprekspartners.
Google heeft G-Suite ontworpen om te voldoen aan de meest strikte standaarden op het gebied van privacy en beveiliging, gebaseerd op praktische tips uit de branche.
Naast uitgebreide contractuele eisen ten aanzien van gegevenseigendom, gegevensgebruik, beveiliging, transparantie en aansprakelijkheid, bieden we u de tools die u nodig heeft om te voldoen aan uw eigen vereisten voor naleving en rapportage.

Mobiel apparaatbeheer
Een zoekgeraakte telefoon, een gestolen tablet: die dingen gebeuren. Met de standaard ingebouwde functie ‘mobiel apparaatbeheer’ beveiligt u uw privacygevoelige bedrijfsgegevens, zonder extra kosten of instellingen. Met G-Suite beheert u uw complete organisatie eenvoudig en in een handomdraai.

Gebruikers toevoegen, apparaten beheren, beveiligingen instellingen en configureren; alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn.