Fortinet Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging op het hoogste niveau

Met de samenwerking van Fortinet en Vitasys brengt u uw netwerkbeveiliging naar een hoger niveau. Fortinet is middels zijn firewall oplossing genoemd als leider in de markt, door het onafhankelijke onderzoeksbureau Gartner.

De netwerkbeveiliging van Vitasys en Fortinet geeft u de mogelijkheid om beter bij de rand van uw netwerk beschermd te worden tegen digitale dreigingen.
Daarnaast geeft het u inzicht,
grip en controle op meerdere factoren.

NIEUW BIJ VITASYS | DE FORTINETCHEF

3 Verschillende menu’s om uit te kiezen

Een extra beveiliging voor uw digitale voordeur

U kent het wel, u heeft geinvesteerd in een next-generation firewall waar o.a. antivirus, webfiltering, applicatiefiltering en intrusion prevention in zitten. Maar hoe heeft u inzichtelijk in wat het tegenhoudt?

Voornamelijk in de wereld van vadaag waarin ontwikkelingen, maar ook bedreiging zich snel ontwikkellen wil je als organisatie daarin op een veilige manier in mee bewegen. Enkele voorbeelden zijn; is uw netwerkapparatuur up-to-date of heeft u regelmatige backups van configuratie, daarnaast is inzicht ook fijn in bijvoorbeeld websites/botnets/applicaties en malware. Zodat u hier ook weer de acties van vandaag op kunt toepassen

Middels het fortinetmenu van de fortinetchef kunnen we deze standaardzaken voor u inregelen. Aansluitend kunnen we periodisch gezamelijk op basis van monitoring & rapportages over uw netwerk het securitybeleid naar een hoger niveau brengen.

Fortinet Menu
Voor een vast bedrag per maand een extra beveiliging voor uw digitale voordeur.
U heeft keuze uit 3 verschillende menu’s t.w. Large, Medium, Smal.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een menu?
Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Bekijk het menu