AVG

Het waarborgen van de Privacy van uw medewerkers en klanten wordt steeds belangrijker.

Door de groei van het internet komt er steeds meer privacygevoelige data online op locaties waarvan de persoon zelf geen idee heeft waar deze informatie zich bevindt. Wetgeving vanuit Nederland en Europa zorgt ervoor dat de bezitter van de data verantwoordelijk is voor de van deze gegevens.

Een verantwoordelijkheid die steeds zwaarder gaat wegen voor organisaties en haar bestuurders. Niet alleen de boetes bij een datalek hebben impact op uw organisatie, ook de reputatie van uw organisatie loopt het risico geschaad te worden als er zich in uw organisatie een datalek zou voordoen.

Alle organisaties zijn verplicht om een privacybeleid te hebben in een groot aantal gevallen zelf verplicht om een Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen.

Vitasys werkt samen met de firma POScontrol om alle privacygevoelige data binnen uw organisatie in kaart te brengen, implementeert maatregelen en levert diensten om deze privacy te waarborgen, zodat uw organisatie aan de eisen van de AVG wetgeving voldoet.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur