Data recovery

Back-ups

Dataopslag is steeds belangrijker geworden in de automatisering. Geen wonder, de informatiestroom is in een paar jaar tijd gigantisch toegenomen.

Iedere dag maakt een bedrijf of instelling en ongelofelijke hoeveelheid data aan. Gegevens die vaak van onschatbare waarde zijn. Maar hoe en waar bewaart u uw data? Zijn uw gegevens veilig genoeg? Kunt u er gemakkelijk bij? Op deze vragen biedt VITASYS u een pasklaar antwoord. Wij zorgen voor een geïntegreerde aansluiting binnen uw IT-wereld en nemen uw zorgen weg.

VITASYS maakt het u gemakkelijk. Wij bieden u een volledig gedigitaliseerd backup-programma, dat u altijd van afstand kunt bereiken. Uw back-ups buitenhuis bewaren. Volledig geautomatiseerd en afgeschermd.

Mogen we u mailen?

Hidden

Getuigenissen

Een bedrijf met goede service en kwaliteit. Maar ook een maatschappelijke ondersteuning voor verenigingen en organisaties in de regio.

Robert Gieling:
Service Adviseur | Stokman Renault & Dacia

Snelle directe communicatielijnen en een meedenkende oplossings- en klantgerichte houding maakt dat wij de samenwerking met Vitasys als zeer positief ervaren.

Ineke Bartholomée:
ID Stijl | VastGoed styling

Vitasys beheert al jaren mijn gehele IT-omgeving. De ideale oplossing: ’Vitasys Rust’. Een Managed IT Service om alles up-to-date te houden. Tegen een bijzonder aangenaam tarief. Zo heb ik er geen omkijken naar en ben ik ervan verzekerd dat alles werkt zoals het moet. Vitasys leverde tevens een narrowcasting-oplossing en camera’s t.b.v. pand-beveiliging.

Michel Doorn:
Directeur | Michel Doorn Rioolservice

We hebben de eerste circulaire laptop inmiddels in gebruik en de gebruiker is zeer tevreden. Ziet er top uit en werkt dus ook super.

Mark de Groot:
Regiomanager | Stichting Noppes IJmond