Circular Computing, er is een mogelijkheid voor échte verandering

CIRCULAR COMPUTING

Geen compromis
Wij accepteren geen compromis op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om de technologie waar ons bedrijf op draait. En dat zullen we ook nooit van onze klanten vragen.

Onze circulaire laptops zijn uniek. Circulaire laptops zijn de topproducten uit het assortiment van merken als HP en Lenovo. Modellen die een volledig proces van remanufacturing doorlopen. Remanufacturing is geen compromis, maar een proces om te komen tot de kwaliteit van een nieuwe laptop, met meerwaarde.

Lees hier de complete brochure over circulaire laptops.

 

Lees meer over Vitasys|2025, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Circular computing

Bewuster, duurzamer en socialer omgaan met de inkoop
van uw IT zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid

Zekerheid en garantie
Circulaire laptops kunnen – na een proces van demontage, upgrading en remontage – tot wel negen jaar langer mee. Om de klant volledige zekerheid te bieden, geeft Vitasys standaard een hoogwaardige omruilgarantie van drie jaar op een circulaire laptop.

Duurzame en positieve impact
Alles, van onze producten tot onze processen, is ontworpen met onze missie voor ogen: een duurzame en positieve impact hebben, zonder in te leveren op de kwaliteit en prestaties waar uw bedrijf op draait. We zijn vastberaden om samen met u deze missie te laten slagen.

“Wij zijn anders. Omdat we weten dat onze missie alleen slaagt, als onze producten doen wat ze beloven.”

Er is een mogelijkheid voor échte verandering

WeForest Making Earth Cooler

Uw kans om het verschil te maken.

Buiten onze operationele keten, werken we ook samen met partners zoals WeForest. WeForest is een fantastische organisatie die onze visie deelt om ‘s werelds grootste organisaties te betrekken bij sociale en ecologische duurzaamheidsinitiatieven. Door hun talrijke herbebossingsprojecten transformeren ze globale landschappen met als doel de klimaatverandering te bestrijden, lokale mensen te ondersteunen en de planeet te behouden.

Zoals met alles wat we doen, gaat ons partnerschap met WeForest zowel over de mens als over de planeet.