Workshop voor Matterport gebruikers en geïnteresseerden – 15 oktober 2019

In combinatie met Matterport, ‘s werelds marktleider in levensechte 3D media technologie kondigen wij met veel genoegen het eerste Matterport bouw- en fotografie evenement aan. Dit evenement wordt op 15 oktober in Zwaagdijk-Oost georganiseerd.

Bestaande gebruikers van de Matterport Pro oplossing, evenals de Nederlandse bouwindustrie en andere gelieerde of geïnteresseerde partijen kunnen zich nu inschrijven voor dit evenement. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tijdens het evenement spreken bestaande Matterport klanten en zullen tevens presentaties en demonstraties worden gegeven van de integratie van de Leica BLK360 op het Matterport platform.

Vitasys werkt nauw samen met Leica Geosystems en Matterport, waardoor gebruikers de data van de BLK360 en de Matterport Pro2 3D camera kunnen combineren als zij de Matterport Capture App gebruiken. Dit biedt een snelle, eenvoudige oplossing om digitale afbeeldingen en 3D ervaringen te creëren, aan te passen en delen, waar je eenvoudig doorheen kunt navigeren. Door de open structuur van dit evenement is er ruimte om eigen ervaringen en toekomstige workflows te bespreken. Presentaties van Matterport Spaces zijn welkom.

Een demonstratie van hoe u Matterport kunt inzetten om de documentatie van bouwprojecten te verbeteren en hoe u uw bestaande projecten transparanter en efficiënter kunt maken, zijn onderdeel van een open discussie. Toegang tot het evenement is gratis. Zoals gezegd is het aantal plaatsen beperkt, dus meld u snel aan!