Vitasys volop in bedrijf tijdens de vakantieperiode

Juist tijdens de vakantieperiode zijn de medewerkers van Vitasys volop in bedrijf om, zodra de scholen hun deuren weer openen, alle benodigde Chromebooks en Microsoft devices af te leveren. De devices worden door Vitasys compleet naar wens ingericht, zodat zowel leerlingen als docenten een frisse start kunnen maken in het nieuwe schooljaar.
Maar we werken ook hard aan tal van andere projecten binnen het onderwijs. Zo zijn we op dit moment bezig met het uitrollen van complete Google en Office 365 -omgevingen en met het assembleren van de nodige note- en Chromebookkarren. Ook zijn we druk met de bouw van Wifi-omgevingen en de installatie van digitale schoolborden.
Bent u nog op zoek naar een partner die alle IT-zaken voor uw onderwijsinstelling of stichting kan verzorgen? Met de IT-Totaaloplossingen van Vitasys heeft u geen omkijken meer naar uw automatisering. Onze adviseurs blijven voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs en in de automatiseringsbranche. Zij spreken de taal van docenten én van systeembeheerders waardoor zij de wensen van beiden kunnen vertalen naar werkzame oplossingen.
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen die Vitasys u biedt? Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek.
Bel 0228 59 40 80 voor het maken van een afspraak of voor advies.
Vitasys: IT-Totaaloplossingen voor iedere branche.