Vitasys sponsor van het Nationaal Privacy Event

Op 8 juni 2017 staat Vitasys als sponsor op het Nationaal Privacy Event; georganiseerd in het Louwman Museum, Den Haag.
We zijn inmiddels anderhalf jaar onderweg met de Nederlandse Wet meldplicht datalekken en hebben nog een jaar te gaan voordat de toezichthouders in Europa de Algemene verordening gegevensbescherming gaan handhaven. Het is een mooi moment de balans op te maken en aan het begrip ‘accountability’ nader invulling te geven. Waar staan bedrijven en instellingen, welke oplossingen bieden leveranciers, wat zijn de ervaringen met de Autoriteit Persoonsgegevens en wat mogen wij van de Europese toezichthouders verwachten?
Deze en andere vragen komen ruim aan bod tijdens de derde editie van het Nationaal Privacy Event. Een event voor en door de Functionaris voor Gegevensbescherming. Het doel van het evenement is kennisdeling, inspiratie opdoen en ervaren wat in de nationale en internationale markt gebeurt.
Koop hier direct een ticket maar u kunt ook contact opnemen met Marcel van den Berg, business consultant MPS bij Vitasys; tel. 0228-594080. Of u neemt contact op met Marcel door een email te sturen marcel@vitasys.nl ook wanneer u nu al vragen heeft over de beveiliging van printers.

Organisator