VITASYS presenteert vernieuwde site voor MKB en onderwijs

ZWAAGDIJK-OOST – IT specialist VITASYS uit Zwaagdijk-Oost lanceert in november 2015 haar vernieuwde website: www.vitasys.nl. Opvallend aan de website is de tweedeling, een eigen deel voor het MKB en een eigen deel voor het onderwijs. Doel van deze splitsing is om de huidige en potentiële opdrachtgevers nog gemakkelijker te loodsen door de vele mogelijkheden die IT op dit moment te bieden heeft.
Zowel het MKB als het onderwijs maken een snelle ontwikkeling aan digitale mogelijkheden mee. Vernieuwde privacy-wetgeving, betere en gesegmenteerde toegankelijkheid via wifi, het groeiende aanbod van onderwijsmogelijkheden met Google en Microsoft; het zijn slechts enkele van de vele thema’s die op dit moment spelen. Om deze mogelijkheden en toepassingen nog beter in kaart te brengen heeft VITASYS haar website verdeeld in portals voor de vakgebieden waarin zij inmiddels een sterke reputatie heeft opgebouwd.
De mens achter de muisklik
Ook de huisstijl van VITASYS is opmerkelijk veranderd. Volgens de bedrijfsfilosofie van VITASYS dienen de mogelijkheden de gebruiker en niet andersom. Het gaat VITASYS om “de mens achter de muisklik”, de gebruiker. Deze zienswijze komt dan ook volop tot haar recht in de presentatie, onder meer door de nieuwe slogan “U, wij en automatisering”.
Met de ingrijpende wijzing van de website wil VITASYS haar groeiende klantenbestand niet alleen uitbreiden, maar vooral op eenvoudige wijze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die automatisering te bieden heeft.