VITASYS gaat partnership met EuroForm aan

Zwaagdijk-Oost, 8 februari 2016 – VITASYS, de zakelijkste automatiseerder van Noord-Holland maakt vandaag bekend een partnership aan te gaan met het Deense bedrijf EuroForm inzake JetAdvice Manager. EuroForm is de wereldmarktleider op het gebied van remote beheer en registratie van document- en afdrukomgevingen.
Met meer dan 10 miljoen apparaten onder contract is EuroForm wereldwijd de grootste aanbieder van Managed Print Services software. EuroForm breidt haar aanbod van Managed Print Services software voortdurend uit. Recentelijk introduceerde zij nog JetAdvice Free, de eerste volledig gratis multi-platform print assessment app. EuroForm heeft een duidelijke blik op technologische trend wat zich uit in efficiënte oplossingen voor de uitdagingen van haar klanten. EuroForm bedient klanten variërend van ‘s werelds grootste printerfabrikant, supply distributeurs tot kleine, middelgrote en grote (multi-brand) dealers.
“VITASYS heeft gekozen voor dé marktleider op het gebied van Managed Print Services software. Mede door de inzet van deze unieke softwaretooling ontzorgen wij onze klanten, garanderen we een transparant inzicht en optimaliseren wij de afdrukomgeving binnen ieder klantsegment. In combinatie met onze unieke totaaloplossingen heeft JetAdvice Manager een groot aandeel gehad in de continuerende groei van de business unit Managed Print Services. JetAdvice Manager zorgt voor het tijdig aanleveren van de juiste informatie en voorziet ons altijd in de juiste details. Daarnaast is de eenvoud en snelheid van het installeren van de data collector een enorme pre. Binnen enkele minuten is een nieuwe klant volledig up en running. Voor VITASYS is de JetAdvice Manager software een logische stap in de enorme groei van ons Managed Print Services programma”, legt Tim van Dam, Operationeel Directeur uit.
“Wij zijn erg blij met de keuze van VITASYS voor JetAdvice Manager. JetAdvice Manager biedt bedrijven voordelen die veel verder gaan dan het uitvoeren van een assessment of het automatiseren van tonerleveringen en tellerstanden”, zegt Mark Kouwenberg, Sales Directeur, EuroForm. “De MPS markt beweegt zich steeds meer richting volledige proces automatisering; integratie van apparaat- en klantdata in CRM/ERP systemen en het ontsluiten van data in waardevolle en bruikbare informatie voor de interne organisatie of bijvoorbeeld een klantportaal. Naast de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dataset, is dit exact waar JetAdvice Manager VITASYS meerwaarde levert”.
Over VITASYS
Rust in uw IT-omgeving. Het is onze missie te zorgen voor de juiste vertaling van IT naar uw vakgebied. Of u nu actief bent in het bedrijfsleven of in het onderwijs, wij houden de vinger aan de pols van automatisering. Wij luisteren eerst naar u en naar uw wensen, voor nu en de toekomst en presenteren de meest efficiënte oplossing die u past. Een oplossing waarmee u moeiteloos mee kunt werken en blijven werken. Een oplossing die rust biedt.
Voor meer informatie: www.vitasys.nl
Over EuroForm/JetAdvice
Sinds 1993 levert en ontwikkelt EuroForm met succes superieure consultancy, oplossingen en diensten voor kantoor printing en Managed Print Services (MPS). Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot EuroForm’s vlaggenschip; JetAdvice Manager, wereldwijd de meest gebruikte MPS-oplossing. Bedrijven over de gehele wereld halen hiermee het maximale rendement uit hun printing- en document omgeving. Kim Niebling, oprichter en CEO van EuroForm, heeft zijn carrière gewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die optimaal gebruik maken van technologieën achter office printen en van document processen..
Voor meer informatie: www.euroform.com of www.jetadvice.com