Vitasys breidt Managed Print Services portfolio uit

Sinds kort is Vitasys, naast het uitgebreide zakelijk MPS-portfolio van HP, nu ook uw MPS-partner voor het complete portfolio van Lexmark én Triumph Adler. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om aan de wensen van klanten te voldoen.

Lexmark
Sinds 1991 is Lexmark actief in het leveren van afdrukapparatuur en bijkomende softwareoplossingen om de afdrukomgeving te optimaliseren. Met een aanwezigheid in meer dan 170 landen wordt Lexmark door veel vooraanstaande marktanalysebureaus in de technologiebranche erkend als marktleider.
Vandaag de dag opereert zij in belangrijke groeimarkten, zoals die voor Managed Print Services (MPS), intelligent capture, zakelijk inhoudsbeheer, inhoudsbeheer voor de gezondheidszorg, automatisering van financiële processen en enterprise search. In al deze markten is Lexmark erop gericht om zijn klanten te helpen werknemers te verbinden met de meest relevante informatie op het moment dat ze die nodig hebben.
Het Lexmark portfolio biedt Vitasys een welkome uitbreiding voor haar relaties binnen de gezondheidszorg, de automotive branche en bij vele financiële instellingen. Deze zijn vaak gestandaardiseerd op de hoogwaardige producten van Lexmark.

Triumph Adler
Wellicht een iets minder bekende naam in de uitgebreide wereld van afdruksystemen. Toch is het enorme assortiment van het in 1896 opgerichte Triumph Adler geen onbekende.
Als 100% dochteronderneming van het wereldwijd bekende Kyocera Document Solutions profiteert Triumph Adler van de sterke naamsbekendheid maar vooral de kwalitatief hoogwaardige producten van Kyocera.
De combinatie van bewezen Kyocera afdruksystemen, een zeer uitgebreid A3 portfolio, de scherpe prijsstelling van de producten en het unieke transparant en flexibele Vitasys Managed Print Services concept biedt Vitasys de ideale mix om onze relaties maximale efficiëntie te bieden.
Met de uitbreiding van ons portfolio zijn wij in staat om elke situatie optimaal in te vullen.