Solliciteren

Ervaren Accountmanager

Ben je een ervaren Accountmanager die toe is aan een nieuwe uitdaging en heb je gedegen kennis van IT-oplossingen? Dan maken wij graag kennis met jou voor onze vacature van Accountmanager!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Vitasys werk je in Zwaagdijk-Oost met een gedreven team en ben jij verantwoordelijk voor jouw deel van de zakelijke en semi-overheid relaties van Vitasys. Daaronder valt het voorbereiden en begeleiden van projecten, maar ook het adviseren van klanten. Je houdt de ontwikkelingen van de markt nauwkeurig bij, daarmee kun je de klant de beste automatiseringsoplossingen bieden. Daarnaast benader je nieuwe klanten en breid je het huidige klantcontact op een proactieve manier uit. Intern ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en orders en houd je de klantgegevens bij. Hierbij werk je samen met onze commerciële binnendienst.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het is maandagochtend 8:30 uur, je bespreekt met je collega’s het weekend en opent vervolgens jouw laptop om de mailbox te checken. De vragen van klanten pak je als eerste op. Deels zet je deze aanvragen door naar de binnendienst en deels pak je ze zelf op. Je belt even met een klant waar een aanvraag iets meer uitlegt nodig heeft. Deze aanvraag verwerk je daarna zelf in AFAS.

Dan is het tijd om in de auto te stappen naar de eerste klant voor die dag. Omdat er bij deze klant een aantal technische vraagstukken liggen, neem je iemand van de technische dienst mee. Onderweg naar de klant, word je gebeld door een prospect die je vorige week benaderd had. Je spreekt af om die middag daar even langs te rijden om kennis te maken.

Na het bezoek aan de eerste klant, rijd je terug naar kantoor en werk je direct samen met de technische collega een voorstel uit van wat er zojuist is besproken. Je besluit dit morgen verder af te ronden, want het is alweer tijd om naar die potentiële nieuwe klant te gaan. Na een prettige kennismaking, rijd je direct door naar huis.

Onze ideale collega beschikt over de volgende eigenschappen

  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Gedegen basiskennis van diverse IT-Oplossingen
  • Ervaring met ordermanagementsystemen
  • Zeer gestructureerd en stressbestendig
  • MBO+ Werk en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring in een commerciële functie
  • Interesse in innovatie

Vitasys: U, wij en automatisering

Vitasys is een flexibel en dynamisch ICT bedrijf. Wij stellen ons als doel om de beste automatiseerder van West-Friesland te zijn. Dit doen we voor de zakelijke markt, (semi-)overheid en vooral ook voor het onderwijs.

We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en streven ernaar om een oplossing te vinden voor elk automatiseringsvraagstuk. De beste service bieden aan onze klanten, is onze drijfveer.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden een prettige en informele werksfeer met veel ruimte voor groei. In ons gedreven team met gemotiveerde collega’s, vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Wanneer je een kans ziet, dagen wij je uit om deze te pakken.

Een goede balans tussen hard werken en een fijne werksfeer vinden we erg belangrijk. Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden organiseren we regelmatig teamuitjes, organiseren we maandborrels en behoort ook sporten via Vitasys tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Klinkt dit als de ideale functie voor jou en wil je graag met ons kennismaken? Mail dan je CV met motivatie naar pz@vitasys.nl t.a.v. Personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vraag? Vul hier je gegevens in:

Hidden