Samen met Vitasys naar de cloud

Uw bedrijf laten groeien met behulp van cloudoplossingen. Dat is wat we belangrijk vinden. Samen met onze cloudpartner Eshgro stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van cloud diensten. Met behulp van het unieke cloud business platform van Eshgro kunnen organisaties gebruik maken van hun cloud, op hun eigen manier en in samenwerking met hun eigen vertrouwde IT partner.
• Your Applications
• Your Cloud
• Your Business
• Your Partner
Uw business software in de cloud
Veel organisaties zien de voordelen van werken in de cloud, maar gebruiken applicaties die niet rechtstreeks beschikbaar zijn als clouddienst. Met behulp van onze cloudoplossingen hoeft dat u niet langer tegen te houden. Wij brengen ruim 700 business applicaties veilig naar de cloud, waaronder toepassingen als Exact, Unit4, AFAS en Microsoft Dynamics. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden, hogere flexibiliteit en meer inzicht in uw ICT-kosten.
Een stap tegelijk
“Naar de cloud gaan” betekent niet dat u ineens in het diepe moet springen. Bent u nog niet klaar om uw volledig werkplek naar de cloud te brengen, dan is het verstandig om te starten met een enkele applicatie of groep. U beperkt de impact voor gebruikers en minimaliseert de risico’s. Tegelijk profiteert u wél direct van een hogere bereikbaarheid en flexibele kosten. En uitbreiden hoeft pas wanneer u daaraan toe bent.
Veilig & vertrouwd
Bij cloudoplossingen zet men altijd vraagtekens bij de veiligheid. Onze oplossing is meervoudig gecertificeerd, voldoet aan alle Nederlandse en Europese wetgevingen, is klaar voor de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming en is onderbouwd door een solide SLA. Niet voor niets vertrouwen klanten al jaren op de cloudoplossingen welke wij nu ook aanbieden.

Voordelen:

• Breng het beste van public en private cloud samen
• ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type 2 gecertificeerd
• Klaar voor de AVG / GDPR wetgeving
• Uw cloud, uw bedrijf, uw succes
• Blijf samenwerken met uw vertrouwde IT-partner
Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf
Op donderdag 26 oktober laten wij u zien hoe cloudoplossingen ook voor uw bedrijf interessant zijn. Samen met onze partner laten wij de mogelijkheden zien en bespreken we belangrijke zaken als veiligheid en compliancy. Wilt u zien hoe cloudoplossingen ook uw bedrijf vooruit kan helpen in de transitie naar een digitale wereld? Kom dan ook op donderdag 26 oktober naar ons event.
Waar: Vitasys B.V.
Perenmarkt 6
1681 PG Zwaagdijk-Oost
Wanneer: Donderdag 26 oktober van 14:00 – 16:00 uur
Meld u aan via deze link