Wij zijn blij dat jouw school voor Vitasys heeft gekozen als IT partner!

Hierdoor ben je verzekerd van een mooi en goed werkend device.
Bovendien zijn Vitasys en jouw school overeengekomen dat jij bij ons een sticker kunt bestellen.

En.. Hoe mooi is dit voor jou?!
Je mag zelf een foto aanleveren die je op je device wilt hebben. Het kan ook zijn dat je liever een foto uit ons bestand kiest. Deze staan hieronder.

Wat leuk! Je mag zelf beslissen. We gaan ons uiterste best doen om jouw device zo mooi mogelijk af te leveren. Jouw schooljaar begint goed!

 

 

Hondje Cover Surf cover motor cover jordan cover horse cover flamingo cover figuur cover elephant cover dance cover color cover city cover cat cover cabrio cover bug cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf een foto aanleveren.
Je kan zelf een foto aanleveren en deze gemakkelijk versturen met de WeTransfer button.
Voeg het email adres linda@vitasys.nl toe en upload jouw foto (Max.10GB).

WeTransfer button

 

 

 

We kunnen alleen foto’s verwerken waar we de gegevens van de eigenaar van hebben. Dus vergeet niet je eigen naam (voornaam en achternaam) en de naam van je school + leerlingnummer mee te sturen. Ook is het handig wanneer je je telefoonnummer vermeldt.


Waar moet je opletten bij het uitkiezen van je foto?

Kies het juiste model voor welk notebook je gekozen hebt.
Je foto dient wel aan specificaties te voldoen. Een beeldscherm geeft afbeeldingen weer op 72 dpi. En een afbeelding die mooi scherp geprint is, heeft een waarde van 200 tot wel meer dan 2400 dpi.

De foto wordt geprint op het formaat 30cmx20cm en heeft een resolutie nodig van min. 200 dpi. Om een afbeelding mooi scherp te kunnen afdrukken op A4 formaat, moet een JPG-bestand minimaal 2,5 MB groot zijn. Hoe hoger de resolutie van je foto hoe beter de kwaliteit van het printwerk.

Bekijk HIER een voorbeeld van een foto met de juiste resolutie. Als je wilt kan je de voorbeeldfoto op je bureaublad kopiëren. KLIK met je rechtermuisknop of de foto en kies voor: Afbeelding opslaan als…

Als er in de eigenschappen van jouw afbeelding een getal staat met KB erachter, dan kun je er vast van uit gaan dat jouw afbeelding niet kan worden uitvergroot.

KB staat voor kilobyte, 1 MB = 1000 KB, een afbeelding van 3 KB is dus 1000 keer kleiner dan een afbeelding van 3 MB. Als je de foto toch groter uitprint op een A4 is het resultaat teleurstellend. Je kunt dan duidelijk alle pixels zien of het plaatje wordt heel wazig. Het plaatje wordt er in ieder geval niet mooier op. Dus hoe meer MB’s, des te beter.

Let er op: Voor aangeleverde foto’s waar rechten op zit (waar je zelf niet voor betaald hebt) is Vitasys niet aansprakelijk. Kijk dus uit op fotosites en gebruik ze alleen als je hebt betaald of hebt nagegaan dat de foto’s werkelijk gratis zijn en niet alleen maar vrij van royalties. (De term ‘Royalty free’ is erg misleidend). Gebruik daarom liever een foto die je zelf hebt gemaakt of kies er een uit ons bestand. Wanneer je twijfelt over de resolutie van je foto; vergeet niet een ‘keuze sticker’ aan te geven. 

Of je nu een foto stuurt of een sticker uit ons bestand kiest JE VULT ALTIJD EEN FORMULIER IN.

Op het formulier kan je jouw keuzes duidelijk aangeven. Vergeet niet EERST je foto via WeTransfer te sturen VOORDAT je het formulier invult. Op het formulier geef je dan ook aan dat je je bestand verstuurd hebt. Klik op het logo van jouw school om het formulier in te vullen.

 

 

 

Geef op dit formulier aan dat je zelf een foto aanlevert maar voor de zekerheid maak je ook een keuze uit een van onze modellen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een sticker voor je device.


Een model kiezen.
Je kan ook een keuze maken uit onze modellen die klaar staan in ons bestand. Zit er iets leuks bij? Bestellen gaat eenvoudig en snel! 
Klik op het logo van jouw school om het formulier in te gaan vullen. Je kunt in het formulier een keuze model aanvinken.

Maak na het bestellen de €11,- over naar rekening nummer NL60ABNA0249608707 onder vermelding van je naam en klas dan gaan wij zorgen dat de sticker met je device wordt geleverd.


vitasys logo 2018
 wenst je een heel fijn schooljaar!

 


NB: Vitasys behoudt zich het recht om racistische, beledigende, seksistische of ander aanstootgevend materiaal te weigeren.


NB: Wat doet Vitasys met jouw aangeleverde foto?
Jouw aangeleverde foto wordt door Vitasys alleen gebruikt om jouw sticker te maken voor jouw device. Wanneer deze afgeleverd is bij jouw school wordt de foto automatisch verwijderd. De foto wordt niet in ons systeem opgeslagen of bewaard. Het heeft dus geen zin om achteraf contact op te nemen met Vitasys om te vragen naar een kopie van jouw ‘toen aangeleverde foto’.


NB: Kan ik een extra sticker bestellen?
Het kan altijd gebeuren dat je een nieuwe sticker wilt bestellen omdat je vorige sticker is beschadigd. Je moet dan de gewone procedure volgen om een sticker te bestellen en dus ook weer jouw foto uploaden. Het voordeel hiervan is, dat je weer een andere, nieuwe foto kan kiezen.

Personaliseer jouw device