OSG West-Friesland – Webshop

Welkom in de Vitasys – OSG West-Friesland webshop. Op deze pagina vindt u het laptopaanbod voor de leerlingen van de OSG. Het bestelproces voor de ‘HP Probook x360’ loopt evenals het betaalproces via Vitasys, de computerleverancier van uw school. Ook reparatie- en herstelwerkzaamheden worden gedaan door Vitasys en kunnen worden geregeld via school. Alles in één hand dus.

Het notebook ‘HP Probook x360’ is speciaal gemaakt voor het onderwijs, voorzien van bijbehorende software en geleverd in een hardcoverdraagtas. U heeft de mogelijkheid om het notebook ineens te betalen (koop) of gespreid over 48 maanden (huurkoop).

Dit servicepakket bestaat uit:
  1.  HP Garantie 48 maanden.
  2. Aanvullende Vitasys Premium Service  gedurende 48 maanden via Vitasys.
  3. In geval van een reparatie ontvangt de leerling een vervangend notebook.
  4. Softwarepakket. Het softwarepakket Microsoft Office 365 (met o.a. de programma’s Word, Excel, OneNote en PowerPoint) waarmee op school wordt gewerkt, wordt beschikbaar gesteld door uw school (de licentie is geldig gedurende de schoolperiode van de leerling).

Met de aanschaf van dit notebook verzekert u zich van een goed werkend notebook, speciaal gericht op het onderwijs en ’leerlinggebruik’, met een optimaal aanvullend servicepakket. Alle servicevoorwaarden vindt u hier.

U kunt uw notebook aanschaffen door het invullen van onderstaand bestelformulier. Uiteraard worden uw ingevulde gegevens beveiligd verzonden en houden wij rekening met uw privacy. Meer info hierover vindt u hier.

 

HP Probook x360 11 G5 EE 

11,6 inch Touchscreen / 4 Gb / 128 Gb SSD opslag
Besturingssysteem Windows 10 pro
Processorfamilie intel® pentium® silver

Inclusief:
* Levering op school
* Beschermende Hoes
* Draadloze HP X4000 Bluetooth muis
* 48 maanden HP Garantie
* 48 maanden Vitasys Premium Services

 

Zoals hierboven reeds vermeld, heeft u de keus uit 2 opties voor de aanschaf van deze notebook.

Koop, eenmalige betaling van € 599 incl. btw
Wanneer u kiest voor deze optie, ontvangt u van ons 2 e-mails. De eerste daarvan ontvangt u direct na uw bestelling, deze bevat uw zojuist ingevulde gegevens. Controleer deze goed. Mochten hier onjuistheden in voorkomen, dan vragen wij u deze te vermelden in een antwoord op de betreffende e-mail. Zijn uw gegevens correct? Dan hoeft u niets te doen.

Binnenkort ontvangt u een tweede e-mail met daarin alle informatie betreffende de betaling en verdere afhandeling van uw bestelling. Zodra de betaling is ontvangen, nemen wij de order in behandeling.

Huurkoop voor € 13,50 per maand gedurende 48 termijnen + eenmalig € 50 borg, totaalbedrag € 698,- incl. btw
Wanneer u kiest voor deze optie, ontvangt u van ons 2 e-mails. De eerste daarvan ontvangt u direct na uw bestelling, deze bevat uw zojuist ingevulde gegevens. Controleer deze goed. Mochten hier onjuistheden in voorkomen, dan vragen wij u deze te vermelden in een antwoord op de betreffende e-mail. Zijn uw gegevens correct? Dan hoeft u niets te doen.

Binnenkort ontvangt u een tweede e-mail met daarin alle informatie betreffende de betaling en verdere afhandeling van uw bestelling, hierin vindt u onder andere de huurovereenkomst en de Sepa machtiging. Zodra de betaling van de borg is ontvangen en de documenten getekend retour zijn ontvangen, nemen wij de order in behandeling. Na afloop van de periode van 48 maanden en na afbetaling van de termijnen, is de notebook uw eigendom.

Uw bestelling wordt in overleg met OSG West-Friesland afgeleverd bij u op school volgens Covid19 richtlijnen.

 

 

Notebook bestelformulier - OSG West-Friesland