Uw veilige printomgeving

Multifunctionele printers functioneren in het algemeen als essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Hoewel de specificaties van een moderne MFP niet onderdoen voor die van een pc of server, worden er normaal gesproken nauwelijks maatregelen genomen om de apparatuur te beveiligen en up-to-date te houden. Kwaadaardige software en virussen richten zich niet alleen op computers en servers maar op alle onderdelen in uw netwerk. Aanvallen met behulp van bijvoorbeeld aangepaste firmware, open communicatiepoorten en misbruikte protocollen zijn aan de orde van de dag; als de MFP niet goed beveiligd is, kan deze gehackt en gekaapt worden. Het resultaat kan zijn: misbruik van uw data, verlies van klanten, imagoschade, plagiaat en juridische aansprakelijkheid.

Beveiliging wettelijk verplicht
Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Organisaties zijn nu wettelijk verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen om persoonsgegevens te beschermen, toegang te reguleren en verlies te melden. Multifunctionele printers spelen in de beveiligingsketen ook een belangrijke rol; denk maar aan de afdrukken die nog dagen lang bij de printer rond slingeren. Dankzij jaren van ervaring kan Vitasys u helpen om de beveiligingsproblematiek grondig aan te pakken. Met o.a. een ‘Follow Me printoplossing’ kunnen uw medewerkers op elk moment en op elk apparaat afdrukken ophalen met maximale beveiliging.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur

HP veiligste printers
Het beheer van beveiligingsinstellingen op alle geïnstalleerde printers kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. HP biedt unieke hulpmiddelen om deze taak te verlichten. HP JetAdvantage Security Manager toont alle informatie die beheerders nodig hebben, zodat zij zelf geen beveiligingsexperts hoeven te zijn. Deze tool signaleert bovendien apparaten die niet aan het beveiligingsbeleid voldoen en herstelt automatisch beveiligingsinstellingen.

Met HP Sure Start controleert de printer zichzelf bij het opstarten op kwaadaardige code en voorkomt dat deze wordt uitgevoerd. Daarbovenop beveiligt HP Instant-On Security apparaten automatisch op het moment dat deze aan het netwerk worden toegevoegd. Dit alles zorgt ervoor dat routinetaken worden geautomatiseerd en belangrijke data en documenten goed worden beschermd.

Vitasys stelt kritische zaken ter discussie en demonstreert mogelijke oplossingen om risico’s te beperken. Met onze uitgebreide kennis en beschikbare oplossingen kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen en het implementeren van een end-to-end beveiligingsstrategie waarbij multifunctionele printers zeker worden meegenomen.

Voor wie wij werken