Uw werk omgeving

Uw office omgeving

Onderwijsinstellingen staan steeds vaker voor de vraag of zij hun lokale netwerkomgeving naar de Cloud moeten overzetten. Deze vraag roept direct een nieuwe keuze op: ‘Als ik besluit onze lokale netwerkomgeving naar de Cloud over te zetten, op basis van welk platform wil ik dat netwerk dan laten draaien?’

Microsoft Office 365

Vitasys biedt met Microsoft Office 365 voor Onderwijs dé oplossing voor dit dilemma: een Cloud omgeving met toegevoegde waarde, gebaseerd op de voor uw docenten vertrouwde Office-toepassingen. En net als u, werkt Office 365 overal en op elk Android-, iOS- of Windows-apparaat.

Wilt u advies bij uw keuze voor een platform dat naadloos aansluit op de behoeften van uw school of onderwijsinstelling? Bel Vitasys : 0228-594080 of stuur ons een mail, onze adviseurs helpen u graag. .

Uw Google omgeving

Met Google binnen uw onderwijsinstelling, maakt u uw digitale omgeving productiever, beheersbaar en betaalbaarder.

G Suite for Education is in combinatie met de zeer betaalbare Google Chromebooks hét Cloudplatform voor het onderwijs. Dit gratis pakket voor het onderwijs bevat onder meer de toepassingen: Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Gmail, Agenda en Google Drive.

Google G Suite for Education biedt uw docenten en leerlingen een unieke mogelijkheid om op een eenvoudige manier snel en efficiënt samen te werken.

Documenten kunnen door meerdere gebruikers tegelijk worden bewerkt en worden altijd automatisch in de Cloud opgeslagen.

Stuur ons een mail voor meer informatie of bel: 0228-594080.

Ons laatste nieuws