Vitasys @ Techniek Uitmarkt AZ Afas Stadion 2019

Techniek Uitmarkt AZ Afas Stadion 2019


TECHNIEK UITMARKT
6 februari 2019 | AZ Afas-stadion in Alkmaar.

Laat je inspireren in Alkmaar
Kun je inspiratie gebruiken voor je lessen Wetenschap & Technologie (W&T)? Kom dan naar de Techniek Uitmarkt. De grote business lounge is die woensdagmiddag omgetoverd tot Techniek Uitmarkt voor leerkrachten en schoolleiders (po). Workshops, informatiestands en demonstraties… alle ingrediënten zijn aanwezig voor een inspirerende middag over W&T in de klas.

Techniek op de basisschool
Techniek is overal. We hebben ermee te maken in vanouds technische branches zoals de bouw en elektrotechniek. Maar ook sectoren als de zorg, voedselindustrie, energie en sport kennen steeds meer technische toepassingen. Goed techniekonderwijs is dus hard nodig. Ook op de basisschool. Als we genoeg slimme technici willen hebben voor de banen van morgen, zullen we kinderen al vroeg moeten interesseren voor een baan in de techniek. Vanaf 2020 zijn basisscholen dan ook verplicht om W&T structureel in te bedden in het onderwijsaanbod.

Lesmateriaal en gastlessen
Op de Techniek Uitmarkt presenteren zich ruim 25 organisaties die iets doen met technieklessen voor leerlingen op de basisschool. Op de markt kun je vrijblijvend inspiratie opdoen voor W&T in de klas. Het aanbod is divers: van werkbladen tot de huur van techniekbussen, en van bedrijfsbezoeken en gastlessen tot deelname aan bestaande onderwijsprojecten en schoolcompetities. Je kunt W&T-demonstraties bijwonen van leerlingen van basisscholen uit de omgeving, of zelf meedoen aan een workshop (inschrijving vooraf is niet nodig).

Google Expedition demonstratie by Vitasys. 

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Voor wie wij werken