HP MFP header

HP Printers pagewide

Verlaag de carbon footprint met HP’s PageWide printers en bespaar tevens veel geld

Iedere hedendaagse organisatie zet stevig in om het milieu te ontzien en duurzaam te ondernemen. HP heeft een printtechnologie ontwikkeld met niet alleen een kostenverlagend effect maar ook een zeer positief effect op duurzaamheid.
De nieuwste HP PageWide printers zorgen ten opzichte van traditionele lasertechnologie voor
• Energiebesparingen tot wel 73%
• Tot wel 95% afvalreductie door compacte verbruiksmaterialen
• 55% Verlaging van de Carbon footprint
Bij afdruksystemen met lasertechnologie wordt toner met een verhitting van wel 180 graden op het papier ingebrand. De PageWide technologie werkt op basis van inkt en daardoor is deze verhitting niet nodig. Dit resulteert in geen emissie/uitstoot en een veel lager energieverbruik.
Door het gebruik van gerecycled plastic tijdens het productieproces realiseert HP een besparing van 54% op de fossiele brandstoffen en 75% op water. De kleinere supplies en minder bewegende onderdelen zorgen voor minder verpakkingsafval en voor minder transport.

Laagste Total Cost of Ownership

HP PageWide versterkt in alle opzichten uw concurrentiepositie

Reken op compromisloze hoge prestaties, ongeëvenaarde beveiliging en de laagste Total Cost of Ownership in deze klasse. Wij helpen graag om de printkosten van uw bedrijf drastisch te verlagen. Met de nieuwste HP PageWide technologie bestaat dit probleem niet.
De PageWide inkttechnologie heeft een fors lagere prijs per afdruk dan traditionele printers die gebruik maken van lasertechniek. Omdat er aanzienlijk minder bewegende onderdelen in een HP PageWide printer zitten, ten opzichte van een laserprinter met traditionele tonertechnologie, is ook het onderhoudsinterval drastisch lager en draagt daarmee bij aan een hogere uptime, positievere gebruikerservaring en lagere kosten voor uw organisatie.
Een lagere afdrukprijs en meer uptime dankzij minder onderhoud zorgen voor een financieel voordeel en een efficiëntieslag.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze unieke technologie voor u kan betekenen?
Neem snel contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren.

Consult aanvragen

Heeft u een defect aan uw zakelijke HP laptop, desktop of printer?

Vitasys is door HP aangewezen als HP Computing en Printing Services Specialist voor de zakelijk markt. Heeft u een defect aan uw zakelijke HP laptop, desktop of printer? Dan kunt u deze bij Vitasys ter reparatie aanbieden.