NOT 2019 voor beter onderwijs

Onderwijsacademie
Het onafhankelijke congresprogramma, genaamd de Onderwijsacademie, is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met de onderwijsadviesraad en het onderwijspanel. Met ruim 230 inhoudelijk sessies in samenwerking met meer dan 30 inhoudelijke partners kun je je volledig bijscholen op thema’s zoals 21ste-eeuwse vaardigheden, arbeidsmarkt & MBO, talentontwikkeling, de leraar als coach, gedragsproblemen, gepersonaliseerd leren, adaptief onderwijs, werkdruk, klaslokaal van de toekomst en nog veel meer! De toegang is gratis.

Theaterprogramma
In het theater vinden dagelijks workshops en presentaties plaats. Deze sessies worden gegeven door meer dan 30 bedrijven die deelnemen aan de NOT 2019. Met in totaal 230 presentaties kun je je volledig laten inspireren op het gebied van didactiek, technologie & ICT, opleiding advies & beleid, facilitair & inrichting en dagtrips, theater & cultuur. De toegang is gratis.

Young Professional Programma
Jonge mensen enthousiasmeren voor het vak van leraar is één, ze op langere termijn behouden voor het onderwijs is twee. Er is veel uitval onder young professionals.
Ben jij korter dan 5 jaar werkzaam in het onderwijs? Dan willen wij juist jouw enthousiasme blijven stimuleren. NOT biedt op de vrijdag het Young Professional Programma aan, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen PO, VO en MBO. Elk onderwijstype kent zijn eigen problematiek. In het programma komen de volgende zaken aan bod: Leraren van het Jaar vertellen hoe zij het geschopt hebben van Starter tot bekroond docent en je ontvangt de 10 gouden werkvormen.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Voor wie wij werken