HP Sprout Pro, de nieuwe all-in-one computer

DE HP SPROUT PRO

Een nieuwe all-in-one computer die studenten in staat stelt de wereld om hen heen te maken, te ontwerpen en aan te passen. De Sprout Pro levert de technologische benodigde vermogens om instructies te transformeren, student betrokkenheid te verhogen en resultaten te verbeteren.

Terwijl de Sprout Pro meteen thuis is in een klaslokaal, media center, workshop, makerspace en elke andere leeromgeving, is de Sprout ook een leeromgeving op zich. Door het verbinden van de fysieke wereld met de digitale wereld, maakt Sprout het mogelijk om opnieuw te bedenken wat je kunt maken.

Een Revolutionaire Interface
Met de revolutionaire all-in-one gebruikersinterface van Sprout kunt u uw content direct met de handen controleren op zowel het 23″ Full HD- touchscreen of de geprojecteerde display van de 20-punts capacitieve Touch Mat.

De Illuminator is het hart van Sprout. Het herbergt de Intel® RealSense ™ 3D-camera en projectie-engine, waarmee u 2D- of 3D-objecten kunt scannen en direct kunt weergeven op de Touch Mat.

In de basis, is de Sprout een high performance PC met een Intel® Core ™ i7 processor, 1TB aan opslag en Windows-besturingssysteem. Dus hij heeft meer dan voldoende vermogen om alle werkzaamheden op een kantoor of in het klaslokaal te verwerken. Gebruikte software draait ook gewoon op de Sprout!

3D Scannen en Projecteren
De Intel® RealSense ™ 3D-camera is baanbrekende imaging-technologie met drie lenzen die diepte kan afleiden en menselijke beweging kan volgen. De extra 14-Megapixel High-Res Camera heeft de capaciteit om 220-dpi kleuren scans vast te leggen voor meer natuurlijke kleuren. Er is zelfs een bureaulamp! De projectie motor zorgt voor de unieke touch-display met aangepaste hoge helderheid modus voor waarachtiger projecties, het transformeren van het oppervlak van uw bureau in een digitale-fysieke werkplek.

Sprout’s baanbrekende technologie combineert de digitale en fysieke wereld, waardoor u een voorwerp vast kunt leggen, het digitaal opnieuw tot leven kunt wekken en dan breng de creatie tot leven in de echte wereld kunt wekken. Grab, mash, en maken wat je maar kunt bedenken, het is echt zo makkelijk. Sprout’s unieke workspace software helpt u het volledige potentieel van touchscreen creativiteit realiseren. De software loopt samen met Windows en de mogelijkheden om te profiteren van Sprout’s baanbrekende technologie worden uitgebreid met een unieke verzameling van apps.

Super Krachtige Prestaties
Windows 10 geeft u de vrijheid om te werken of te spelen zoals u dat wilt. Het voelt wat je doet en past automatisch het scherm aan voor touch of typen. Het is de beste combinatie van de Windows die u al kent, plus veel grote verbeteringen waar u van houdt. De beste Windows-ervaring tot nu toe werd ontworpen met de productiviteit en de bruikbaarheid in het achterhoofd, en geoptimaliseerd door HP om soepel te laten draaien op Sprout.

De 6e generatie Intel® Core ™ i7 processor levert top-of-the-line-prestaties, met verbeterde graphics, energie-efficiëntie en veiligheid. Intel Hyper-Threading technologie zorgt voor soepele multitasking en Iris graphics geven je verbluffende 3D visuals en meer geavanceerde bewerking.

NVIDIA ™ kan omgaan met uw meest grafisch intensieve taken, van gaming tot ontwerpen. De NVIDIA CUDA ™ technologie ontsluit de kracht van de GPU processor cores om de meest veeleisende systeem taken te versnellen en levert ongelooflijke prestaties ten opzichte van traditionele CPU’s.