HP Sprout MediaLab bundel

HP PROUT MEDIALAB BUNDEL

De HP Sprout Pro is een all-in-one computer die studenten in staat stelt de wereld om hen heen te maken, te ontwerpen en aan te passen. De Sprout Pro levert de technologische benodigde vermogens om instructies te transformeren, student betrokkenheid te verhogen en resultaten te verbeteren. Terwijl de Sprout Pro meteen thuis is in een klaslokaal, media center, workshop, makerspace en elke andere leeromgeving, is de Sprout ook een leeromgeving op zich. Door het verbinden van de fysieke wereld met de digitale wereld, maakt Sprout het mogelijk om opnieuw te bedenken wat je kunt maken.
De Panospace One is met zijn afmetingen van 407 x 288 x 333 een compacte 3D printer en lust voor het oog. Het touch screen maakt het gebruik van de 3D printer ook nog eens zeer gemakkelijk.
Sprout activititeiten specifiek voor kunstonderwijs of atelier
• Handenarbeid materialen scannen voor collages
• Tekenen op materialen als weefsel of hout
• Modelleren in klei, scannen als 3D model
• Standalone computer
• 3D print lab met meegleverde Panospace printer

 

Sprout activiteiten voor het klaslokaal
Er zijn vele leeractiviteiten die uniek zijn voor de interactieve mogelijkheden van Sprout. Deze activiteiten fungeren als inspiratiebron voor docenten en studenten om te leren om te gaan met Sprout.
Capture 2D – Gebruik Sprout’s Capture & Doc Scan apps voor hoge resolutie,  full color 2D beelden van een object op de HP-Touch Mat.
Capture 3D – Gebruik Sprout’s app voor hoge resolutie full-color 3D digitale modellen die je kunt manipuleren op elke manier.
Mashups & Layouts – Gebruik Sprout’s Create app om multi-dimensionale, mixed media compilaties te maken.
Stop Motion – Gebruik Sprout’s Stop Motion app om geanimeerde fysieke objecten  te fotograferen, frame voor frame om stop motion video’s te maken.
Tracing & Stenciling – Gebruik Sprout’s Light Stencil app om een afbeelding te scannen en op de HP TouchMat als tekenvoorbeeld te gebruiken.
PrintLab abonnement– 35 x Cross-Curriculaire  |  Lesplannen (2 nieuwe lessen per maand)   |    Online Certificatie Training Course  |    1 x 3D Printing Guide voor Docenten