HP Sprout 3D Educatie Set

MAAK UW LESSEN NOG LEUKER MET 3D EDUCATIE

De jeugd van nu vormt de samenleving van de toekomst.

De wereld waarin jongeren opgroeien verandert voortdurend en in hoog tempo. Door leerlingen nu de benodigde skills voor de 21ste eeuw aan te reiken, helpt u hen zich voor te bereiden op de samenleving van morgen.

Met dit idee in het achterhoofd heeft Vitasys de HP Sprout 3D Educatie Set ontwikkeld.

De HP Sprout 3D Educatie Set stelt u als leraar in staat uw leerlingen op een unieke manier te begeleiden in hun ontwikkeling.
De Set bevat onder meer een 2D en 3D-scanner en een beamer waarmee voorwerpen op een mat of scherm kunnen worden geprojecteerd
en gedigitaliseerd om ze vervolgens met de 3D printer uit te printen tot een levensecht model!

Bekijk onze HP Sprout3DEducatie flyer

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Jasper van der Klooster


Wat zit er allemaal in de bundel?

XYZ 3D Lab-bundel
Deze bundel is speciaal samengesteld voor educatie. De toepassingen voor deze 3d printer zijn enorm:
Uitvinders studenten en leraren kunnen deze machines gebruiken om 3D objecten gemaakt b.v. voor Robot / Raket onderdelen en technische onderdelen of zelfs sieraden, dan worden de ideeën tastbaar dankzij deze 3D printer. Gebruik de meegeleverde Autodesk software. Met meer dan 100.000 bewerkbare 3D print objecten.


Met LessonUp maak je gevarieerde interactieve lessen met video, afbeeldingen, interactieve vragen en quizzen. Zo betrek je jouw leerlingen op hun eigen device en differentieer je naar hun persoonlijke behoeften. LessonUp wordt elke dag gebruikt op basisscholen, voortgezet onderwijs, beroepsopleidingen en hoger. Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden want er is genoeg gedeeld les materiaal. Winnaar Ipon Award 2016.


Space Engine – Reis door een interactief heelal. Er zijn heel wat planetariumprogramma’s. Er is echter geen programma als Space Engine. In dit moois is het complete heelal uw speeltuin. Het programma kent meer dan honderdduizend echte objecten en geeft die nauwkeurig weer. De rest van het complete heelal wordt gesimuleerd en u kunt naar elke ster of planeet in elk van de honderd miljard melkwegstelsels.


De Ozobot duo kit zijn 2 kleine robots net zo groot als pingpong balletjes. Als je hem aanzet loopt hij over getekende lijnen en hij leest kleurcode’s die zorgen dat zijn snelheid verandert of dat hij gaat draaien etc. Daarnaast kun je de Ozobot ook programmeren met een speciale online omgeving. Inclusief compleet Nederlandstalig lespakket!


Minecraft is voortaan geaccepteerd lesmateriaal met de komst van de Education Edition. De speciale versie van Minecraft is gericht op schoolklassen en is op allerlei manieren te gebruiken. Kinderen kunnen wiskunde leren in de game, en krijgen geschiedenisles door plekken virtueel te bezoeken, maar ook aardrijkskunde kan aan bod komen.


De Digiscope is een 3-in-1 microscoop.
De meegeleverde software maakt het mogelijk dat kinderen hun opnames live bekijken en bewerken op hun beeldscherm/digibord. De microscoop beschikt over een eenvoudige draaifunctie voor het scherpstellen en beschikt over 2 heldere LED’s om verschillende objecten helder in beeld te krijgen. Tot 400 x vergroting /te verbinden met digiborden inclusief 1 voorbeeldpreparaat, 3 blanco preparaat-glaasjes, pipet.


StarWars littleBits Droid Inventor-kit kunnen leerlingen zelf een droid maken en tot leven brengen.
En met behulp van de gratis Droid Inventor-app kunnen kinderen hun droid nieuwe trucjes leren en hem op meer dan 17 missies sturen. Daarna kunnen ze hun vaardigheden als uitvinder naar een hoger plan tillen door onderdelen opnieuw te configureren en een compleet nieuwe droid te ontwerpen met behulp van de 3D printer.
De kit bevat alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen droid te bouwen en aan te passen.