Desktop oplossingen

Bekijk en vergelijk eenvoudig alle HP Z Displays

Beste klant,
Als HP Workstation Specialist geven wij u graag informatie rondom de laatste ontwikkelingen op het gebied van HP workstations en alles wat daarmee samenhangt. In deze mail treft u onder andere een nieuwsbericht aan over hoe u gemakkelijk de HP Z Displays brochure kunt downloaden. Daarnaast bieden wij u en uw klanten voordeel met twee exclusieve HP Workstation bundelaanbiedingen: namelijk op de HP ZBook 15 G4 en de HP Workstation Z240 SFF.

 

Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur

Download de HP Z Displays Comparison Guide

Er zijn verschillende HP Z Displays verkrijgbaar. Maar welk beeldscherm is nu het meest geschikt voor uw specifieke klant? De HP Z Displays Comparison Guide biedt gelukkig uitkomst. Download hem eenvoudig en stel hem beschikbaar aan uw klanten of help hen zelf bij het maken van een keuze. Zo weet u zeker dat ze een Z Display aanschaffen die het beste bij hun voorkeuren en wensen past.

 

 

 

Een HP Workstation-specialist is een specialist! Logisch!
Bij een HP Workstation-specialist vindt u alle expertise om de voor u optimale workstation-configuratie te realiseren. Samen met onafhankelijke softwareleveranciers levert hij u de best afgestemde, complete oplossing voor uw bedrijfssituatie!

Als HP Workstation Specialist kunnen wij u, met onze uitgebreide kennis van de krachtige HP Workstation oplossingen, helpen de juiste keuze te maken voor uw CAD station, uw systeem voor digitale beeldbewerking, uw betrouwbare calculatiesysteem of uw stabiele thuiswerkplek. Als stand-alone oplossing of compleet geïntegreerd in uw bedrijfsnetwerk.