WIJ ZIJN EEN HP CAMPUS PARTNER

WIJ ZIJN EEN HP CAMPUS PARTNER

We hebben een specifiek productportfolio dat gericht is op educatie en al jaren zijn kracht bewijst.

Samen met onze partners ontzorgen wij zowel scholen, leerlingen en hun ouders rondom de aanschaf en het gebruik van notebooks.

Ook wel bekend als het ‘Bring your own device’ concept. Vanaf het eerste leerjaar in het voortgezet onderwijs werken de leerlingen met een eigen device op school.

Om de juiste keuze voor uw school te maken kunnen wij u adviseren over het device dat past bij uw school en welke systeemeisen nodig zijn om alles uit de lesmethoden te halen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van dit gehele traject. Van aanschaf, tot diefstal, tot advies. Maakt u zich geen zorgen.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Meer weten over de mogelijkheden van HP Educatie?

Meer weten over de mogelijkheden van HP Educatie? Heeft u een vraag over digitaal lesgeven of over wat Bring your own device voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze educatie specialisten

CONTACT OPNEMEN

Met Google binnen uw onderwijsinstelling, maakt u uw digitale omgeving productiever, beheersbaar en betaalbaarder.

G Suite for Education is in combinatie met de zeer betaalbare Google Chromebooks hét Cloudplatform voor het onderwijs. Dit gratis pakket voor het onderwijs bevat onder meer de toepassingen: Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Gmail, Agenda en Google Drive.

Google G Suite for Education biedt uw docenten en leerlingen een unieke mogelijkheid om op een eenvoudige manier snel en efficiënt samen te werken.

Documenten kunnen door meerdere gebruikers tegelijk worden bewerkt en worden altijd automatisch in de Cloud opgeslagen.

Bekijk onze G Suite for Education flyer