Uw optimale printomgeving

Om het optimale uit uw printerpark te halen adviseren onze consultants u graag over uw printomgeving op het gebied van printbeveiliging, digitalisering en efficiënte beheeroplossingen. Door middel van een uitgebreid assessment komen aspecten als standaardisatie, uniformiteit, consolidatie en optimalisatie aan bod.

Onze consultants werken met een 3-fase model:

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Fase 1  analyseren
Geheel vrijblijvend brengen wij uw huidige printomgeving in kaart. Met intelligente softwaretools en gerichte vragen verzamelen en analyseren wij alle kritische informatie. De uitkomst presenteren wij in een verhelderende rapportage.

Fase 2  optimaliseren
Onze gedreven professionals weten in nagenoeg alle situaties een forse optimalisatieslag te realiseren door uw huidige printomgeving anders en vaak efficiënter in te richten. Dit kan worden gerealiseerd door nieuwe multifunctionele printers maar vaak ook door het slimmer inzetten van de bestaande printers.

De combinatie van moderne multifunctionele printers met het unieke Vitasys Managed Print Services concept biedt een lange lijst met voordelen. Ons doel is om bij uw organisatie de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen en de beveiliging van uw printomgeving te maximaliseren.

Besparingen op zowel directe als indirecte kosten worden met harde cijfers onderbouwd in een helder optimalisatievoorstel.

Fase 3  beheren
Om grip op uw printomgeving te krijgen biedt Vitasys Managed Print Services een online portal met een totaaloverzicht van uw printomgeving. In een oogopslag ziet u het aantal systemen, uw printgedrag, bestellingen, een overzicht van eventuele storingen en de gerelateerde kosten. Door de inzet van intelligente software met uitgebreide rapportages blijft u 24/7 in control, waardoor u optimaal profiteert van een gezonde en transparante Total Cost of Ownership.

Voor wie wij werken