Uw kostenbesparende printomgeving

Vitasys Managed Print Service kent een uniek afrekenmodel dat niet is gebaseerd op een vaste prijs per afdruk maar op het daadwerkelijke verbruik van cartridges. Hoe minder paginadekking, hoe lager de werkelijke printkosten.

Level Pay-afrekenmodel
Het Level Pay-afrekenmodel betreft een vooraf gedefinieerd maandbedrag waarmee het geschatte verbruik van cartridges wordt gedekt. Het maandbedrag wordt jaarlijks bijgesteld op basis van het werkelijke verbruik van toner en/of inktcartridges. Na deze afrekening vindt een creditering plaats of wordt een naheffing van de werkelijk verbruikte cartridges berekend. Het Level Pay-model kent geen vast printvolume. Een lager afdrukverbruik, door bijvoorbeeld lage paginadekking, betekent dus lagere werkelijke printkosten. Bij geen afdrukverbruik blijft enkel het vaste servicedeel een terugkerend component.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Met het Level Pay-model betaalt u enkel wat u daadwerkelijk aan cartridges heeft verbruikt. De werkelijke tonerdekking bepaalt uw werkelijke printkosten. Hierdoor bespaart u tot wel 70% op uw printkosten. In het voorbeeld zien we dat de werkelijke paginadekking fors lager ligt dan de reguliere norm.

Alleen bij het Level Pay-afrekenmodel geniet u van deze financiële voordelen.

Document Management
Print Management en Document Management staan tegenwoordig dichterbij elkaar dan ooit. Nog steeds wordt een groot deel van de informatiestromen binnen bedrijven verwerkt op papier. Ook wanneer die informatie digitaal wordt aangeleverd. Daar staat tegenover dat veel oorspronkelijk papieren informatie nog gedigitaliseerd moet worden. Dit vraagt om een naadloze aansluiting tussen print en automatisering. Door Print Management en Document Management gezamenlijk aan te pakken kunt u een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Voor wie wij werken