SMART, interactieve displays met Smart Pro software

SMART board

Het is onze missie leerlingen te helpen hun eigen unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

In iedere leerling liggen talenten besloten. Aan ons de taak om hen te helpen deze te ontdekken en ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat zowel sociale als emotionele vaardigheden essentieel zijn voor een geslaagde leerervaring. Wanneer leerlingen ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze graag doen, geeft hen dat een zekere doelgerichtheid en het gevoel dat ze meetellen. Geluk, succes en zelfvertrouwen komen allemaal voort uit het vinden van hun doel. Wanneer de juiste technologie op de juiste manier wordt gebruikt, kan dit leerlingen ertoe aanzetten op zoek te gaan naar waar hun talenten liggen. Samen kunnen we hen hierbij helpen.

Kijk voor productinformatie in de brochure.

Bekijk meer over Learning Suite in een presentatie video.

Niet iedereen leert op dezelfde manier

Leerlingen zijn niet de enigen in het klaslokaal met unieke behoeften. Leerkrachten hebben ze net zo goed.

Daarom werken we nauw samen met leerkrachten om strategieën te ondersteunen die tot een geslaagde leerervaring leiden. We richten ons erop om alles en iedereen te verbinden (leerkrachten, leerlingen, apparaten en inhoud) en een samenwerkingsgerichte leeromgeving te creëren.
De introductie van onze technologie in het klaslokaal is niet intimiderend, maar juist heel eenvoudig en intuïtief. Onze interactieve displays en software verbinden leerlingen met hun werk via de apparaten die ze al gebruiken: smartphones, tablets en pc’s. Dit betekent dat samenwerking niet langer beperkt is tot het klaslokaal, maar met anderen overal ter wereld kan plaatsvinden.

NIET IEDEREEN LEERT OP DEZELFDE MANIER
De SMART Learning Suite™-software zorgt voor zinvolle, boeiende en intuïtieve ervaringen. De suite verbindt leerlingen, leerkrachten en apparaten om lessen om te toveren tot verrijkende leerervaringen die leerlingen helpen hun aha-momenten te vinden.

DEMO AANVRAGEN

SMART kapp® iQ - Pak een pen, begin met schrijven en deel deze vervolgens vanaf uw eigen apparaat op het board!

kapp iQ hero