Google Jamboard: een Trendy 55″ digitaal whiteboard

De Google Jamboard is een 55 Inch Digitaal Whiteboard met 4K-resolutie en ‘finger touch’ functionaliteit. U kunt het scherm niet alleen door aanraking met uw vinger bedienen, maar ook met behulp van een aantal accessoires die bij het scherm horen, zoals pennen en ronde gum.

Of het nu gaat om foto’s, video’s, digitale post-its of kaarten uit Google Maps; bijna alles kan op het Jamboard geprojecteerd worden. Uiteraard kunt uw u bestanden uit Google Drive, zoals documenten en sheets bewerken op het Jamboard of integreren binnen een presentatie. De aantekeningen en schetsen die u maakt en uitwerkt worden automatisch opgeslagen op uw Google Drive en indien gewenst kunt u deze aantekeningen delen.

Een bijzonder handige functionalteit van de Google Jamboard is handschriftherkenning, waarmee geschreven tekst direct kan worden omgezet in digitale tekst. Het Google Jamboard bevat WiFi, wat het Jamboard met Google’s Cloud verbindt. Hierdoor kan content eenvoudig naar het Jamboard gestuurd worden vanaf mobiele apparaten, ook als deze zich in een andere ruimte bevinden. Tot slot is er een webcam, microfoon en speaker aanwezig, waardoor u via Google Hangouts een videoconference kunt bijwonen.

Het Jamboard kan aan de muur opgehangen worden of juist flexibel op verschillende locaties ingezet worden middels een verrijdbaar onderstel.