CTOUCH, touchscreen succesfactor voor effectieve samenwerking

Nieuwe technologieën volgen elkaar razendsnel op. Om voorbereid te zijn op de toekomst, is het belangrijk dat jongeren op school 21e-eeuwse vaardigheden leren.

Deze elf competenties, waaronder creatief denken, samenwerken en ICT-basisvaardigheden, hebben ze nodig om met succes deel te nemen aan de maatschappij van de toekomst.

CTOUCH is al tien jaar een autoriteit op het gebied van touchscreens voor het onderwijs. We weten waar u behoefte aan heeft én we kennen de nieuwste technologieën. Met onze digiborden kiest u zelf welke programma’s u gebruikt.

Uw leerlingen leren niet werken met een systeem dat over tien jaar misschien niet meer bestaat, maar ze leren de technische vaardigheden die nodig zijn om met elk programma overweg te kunnen. Ook in de toekomst.

Digitaal schoolbord met perfect beeld en geluid: de Laser Nova

CTOUCH is trots op de Laser Nova, het innovatieve digitale schoolbord dat wij speciaal ontwikkelden voor het onderwijs.

Een touchscreen voor leuker leren. Zo helpt u uw leerlingen hun 21e-eeuwse vaardigheden ontwikkelen en zijn ze actiever en meer betrokken bij uw les. Dat maakt leren niet alleen beter, maar ook leuker.

De Laser Nova is een state-of-the-art touchscreen dat speciaal ontworpen is om studenten voor te bereiden op de toekomst. Het digitale touchscreen combineert toekomstbestendige interactieve technologie met het grootste gebruiksgemak. Voor docenten en studenten.

We proudly give you… the NEW Laser Nova touchscreen

Bijpassende electrisch, in hoogte verstelbare Wallom