Samenwerken binnen Office 365

Microsoft Office 365 biedt verschillende mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Met Microsoft Teams heeft u een digitale ‘hub’ die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Docenten kunnen met de hub samenwerkende klaslokalen creëren, verbinding maken met professionele onderwijs communities en communiceren met schoolpersoneel vanuit een centrale plek binnen Office 365.

Samen aan documenten werken
Nodig uw collega’s of leerlingen uit om tegelijkertijd met u samen te werken in Word, Excel of PowerPoint. U kunt updates eenvoudig toevoegen, erop reageren en bijhouden, in één enkele versie van uw document.
Het OneNote notitieblok biedt een persoonlijke werkruimte voor elke student, een inhoudsbibliotheek voor hand-outs en een samenwerkingsruimte voor lessen en creatieve activiteiten.
Binnen OneNote kunnen zowel docenten als leerlingen hun eigen lesmaterialen organiseren en opdrachten voorbereiden. Dit is ook mogelijk met handgeschreven tekst, webcontent of zelfs audio en video. Vanuit OneNote kan men gemakkelijk samenwerken met andere studenten en collega’s.


Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur

Voor wie wij werken