Aerohive Netwerk

Access Points | Switches | Routers | Management
Cloud Networking Als het gaat om draadloze ontvangst beperken de mogelijkheden zich bij VITASYS allang niet meer tot ongestoord bereik zelf. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen wie u toegang wilt bieden, of u afzonderlijke toegang wilt bieden aan bezoekers en of bepaalde privileges wilt inbouwen. Met nieuwe toepassingen als bijvoorbeeld Aerohive is de keuze riant.

Slimme toepassingen voor draadloze netwerken
Een goed wifi-netwerk is een welkome en handige toepassing voor digitaal communiceren. Maar met de groei van wifi-netwerken, groeit de vraag naar een efficiënt gebruik. Met Aerohive is uw wifi-netwerk klaar voor de toekomst. In welke branche u ook werkt.

MKB
Aerohive houdt rekening met het Nieuwe Werken. Draadloos netwerken met alle soorten mobiele apparatuur wordt veiliger en efficiënter.

Onderwijs
Voor onderwijs biedt Aerohive een veilige internetomgeving die het mogelijk maakt het gebruik te monitoren en specifieke websites aan of uit te schakelen.

Retail
Winkelend publiek stelt in hoge mate prijs op wifi-toegang. Natuurlijk wilt u die bieden, maar niet ten koste van uw eigen veiligheid. Aerohive zorgt voor een afgeschermde en veilige toegang die u zekerheid én tevreden bezoekers biedt.

Zorg
Patiënten, zorgverleners en bezoekers. Drie doelgroepen die u graag tevreden wilt stellen met een draadloos netwerk. Met Aerohive regelt u de toegankelijkheid op een veilige en vriendelijke manier.

Wilt u meer weten over de veelzijdige en veilige mogelijkheden van Aerohive? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

AEROHIVE NETWORKS

Slimme toepassingen voor draadloze netwerken

Een goed wifi-netwerk is een welkome en handige toepassing voor digitaal communiceren. Maar met de groei van wifi-netwerken, groeit de vraag naar een efficiënt gebruik. Met Aerohive is uw wifi-netwerk klaar voor de toekomst. In welke branche u ook werkt.
Aerohive Networks is dé WiFi-specialist wereldwijd. Het heeft in de loop der jaren een nieuwe generatie draadloze netwerkapparatuur ontwikkeld die geen gebruik maakt van een controller appliance: The Next Generation Wireless LAN. De access points van Aerohive Networks handelen al het verkeer rechtstreeks af tussen de bron en bestemming, zonder tussenkomst van een controller. Op deze manier realiseert men een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding.

Ontdek het op de officiële website van Aerohive

Vitasys winnaar ‘Aerohive Fastest Growing Partner’

Tijdens de uitreiking van de Aerohive awards op 1 februari jongstleden, ontving Vitasys de award voor ‘Fastest Growing Partner’ uit handen van Aerohives’ Gaby Kroet – Regional Sales Director Benelux. “Een award waar we trots op zijn en die bevestigt dat wij het afgelopen jaar mooie stappen hebben gemaakt”, aldus Vitasys André Hundman.

Vijf jaar geleden startte Vitasys met de levering van Aerohive Wifi producten. “Onze omzetgroei in Aerohive hebben we zeker te danken aan de hoge kwaliteit van de inrichting van de Wifi-omgevingen die onze engineers leveren”, aldus André Hundman. Om aan de steeds toenemende vraag te kunnen voldoen, heeft Vitasys inmiddels drie volledig Aerohive gecertificeerde engineers aan het werk.

Met de komst van de nieuwe AVG wetgeving, zal het belang van een veilige Wifi-omgeving alleen maar toenemen, maar ook de stabiliteit van het netwerk is voor veel bedrijven van levensbelang. Ondernemers die hun bestaansrecht bijvoorbeeld ontlenen aan productie of distributie, kunnen het zich eenvoudigweg niet permitteren dat – door het wegvallen van het Wifi-signaal – hun productie- of sorteermachines stil komen te staan. Met haar weldoordachte Wifi-omgevingen, biedt Vitasys ondernemers de zekerheid dat kritische bedrijfsprocessen altijd door kunnen gaan, zonder oponthoud of down time.