Aerohive Netwerk

Access Points | Switches | Routers | Management
Cloud Networking Als het gaat om draadloze ontvangst beperken de mogelijkheden zich bij VITASYS allang niet meer tot ongestoord bereik zelf. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen wie u toegang wilt bieden, of u afzonderlijke toegang wilt bieden aan bezoekers en of bepaalde privileges wilt inbouwen. Met nieuwe toepassingen als bijvoorbeeld Aerohive is de keuze riant.

Slimme toepassingen voor draadloze netwerken
Een goed wifi-netwerk is een welkome en handige toepassing voor digitaal communiceren. Maar met de groei van wifi-netwerken, groeit de vraag naar een efficiënt gebruik. Met Aerohive is uw wifi-netwerk klaar voor de toekomst. In welke branche u ook werkt.

MKB
Aerohive houdt rekening met het Nieuwe Werken. Draadloos netwerken met alle soorten mobiele apparatuur wordt veiliger en efficiënter.

Onderwijs
Voor onderwijs biedt Aerohive een veilige internetomgeving die het mogelijk maakt het gebruik te monitoren en specifieke websites aan of uit te schakelen.

Retail
Winkelend publiek stelt in hoge mate prijs op wifi-toegang. Natuurlijk wilt u die bieden, maar niet ten koste van uw eigen veiligheid. Aerohive zorgt voor een afgeschermde en veilige toegang die u zekerheid én tevreden bezoekers biedt.

Zorg
Patiënten, zorgverleners en bezoekers. Drie doelgroepen die u graag tevreden wilt stellen met een draadloos netwerk. Met Aerohive regelt u de toegankelijkheid op een veilige en vriendelijke manier.

Wilt u meer weten over de veelzijdige en veilige mogelijkheden van Aerohive? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.