Uw school beveiligen

In en rondom schoolgebouwen krijgen camera’s steeds meer toepassingen. Naast bewaking van de aanwezige spullen van leraren en leerlingen in en om de school, kan ook de omgeving van de school gemonitord worden op incidenten.

Scholen zijn steeds beter beveiligd tegen inbraak. Een ontwikkeling waar ook criminelen rekening mee houden. Zij proberen steeds vaker overdag toegang te krijgen tot uw school.

Met een camerasysteem heeft u volledig inzicht in wie uw school binnenkomt. Terwijl de beelden van de camera’s rondom uw pand, u een overzicht verschaffen van de omgeving rond de school. Met behulp van Video Management Software worden de beelden vastgelegd zodat u de beelden  desgewenst eenvoudig en snel terug kunt kijken. Mocht er een ruzie of een handgemeen binnen uw school of op het schoolplein plaatsvinden, dan wordt dit door software automatisch gesignaleerd.

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

André Hundman
DGA

Een mooie innovatie van de IP Camera’s is kentekenherkenning

Deze oplossing heeft vele toepassingen. Het geeft een distributiecentrum toezicht op haar loading-docks, een parkeergarage kan een melding krijgen als een auto te lang geparkeerd staat.

Tankstations kunnen kentekens koppelen aan een agressieve klant, iemand die een vorige keer toevallig zijn portemonnee was vergeten of iemand die als doorrijder staat geregistreerd. Zodra het systeem een bepaald kenteken herkent, krijgt de pompbediende een pop-up met een melding. Deze meldingen-database wordt door de ondernemer zelf gevuld.

Dezelfde techniek is ook te gebruiken als dienstverlening; een campinghouder of bungalowpark registreert bij aankomst het kenteken van zijn gast. Die zo is ingesteld, dat gedurende het verblijf de slagboom automatisch wordt geopend.

Wilt u meer informatie over een toegangscontrole-systeem? Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf en situatie.

DEMO AANVRAGEN

Briefcam maakt uw camera-systeem KRACHTIGER!

De ontwikkeling van de ip camera’s heeft de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen en deze beperkt zich niet alleen tot beeldkwaliteit. Door hun software zijn camera’s veel intelligenter geworden en kunnen veel meer dan alleen toezicht houden.

Deze technologie maakt het mogelijk activiteiten van een hele dag in één korte video weer te geven,
evenals op zoek naar een specifieke activiteit, object of gebeurtenis die tijdens de dag gebeurd is.

Met Briefcam gaat u rechtstreeks naar wat voor u van belang is. Filter en vindt sneller dan ooit tevoren.

Video Synopsis® voor snelle video review, zoeken en analyseren.
De gelijktijdige presentatie van gebeurtenissen die zich op verschillende tijden voordoen.