Uw G-Suite omgeving

G Suite bevat alle tools die uw school nodig heeft om productief te zijn en samen te werken. Denk daarbij onder meer aan e-mail, agenda’s en documenten met onbeperkte mogelijkheden voor opslag en archivering. Met de tool Google Classroom, kunnen docenten eenvoudig opdrachten maken en communiceren met leerlingen. G Suite is gratis en wordt zonder reclame aangeboden aan onderwijsinstellingen met een BRIN nummer.

Implementatie en beheer
Het succes van uw G Suite omgeving valt of staat met een goede inrichting van uw omgeving en de training en begeleiding van uw docenten en medewerkers.
Als Google partner staat Vitasys u hierin graag bij.

Dit kunnen we voor u doen:
• Begeleiding bij de aanvraag van G Suite for Education.
• Begeleiding, advisering en levering van Hardware en Upgrades.
• Inrichting van G Suite for Education omgeving.
• Chromebook White Glove Treatment.
(DOA check, Updates en Inschrijving Domein).
• Trainingen voor beheerders en docenten.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 06 37656997
email linked in
Uw contactpersoon:

Alex Burggraaf

Eenvoudig te beheren
Via de online Management Console is G Suite for Education omgeving eenvoudig te beheren. Aanmaken van gebruikers of groepen, onderdelen aan of uit schakelen of het opnieuw instellen van een wachtwoord. Allemaal handelingen die u binnen uw organisatie zelf kunt beheren, maar waar wij u ook graag bij helpen.

Veelzijdig
Werk overal, altijd en op elk apparaat met G Suite for Education. De tools stimuleren samenwerking, creativiteit en kritisch denken. Docenten kunnen één-op-één werken met een leerling of met de hele klas tegelijk aan een opdracht werken.

Grote impact
Docenten kunnen meteen feedback geven op opdrachten en de voortgang van leerlingen volgen, zodat deze beter presteren. Een tool als Google Classroom geven docenten meer tijd om te doen waar ze het beste in zijn: lesgeven.

Voor wie wij werken